Beetje chaotisch wel hulp voor niet veel en extra betaling

Reactie Advertentiegroothandel:

De extra betaling betrof 25 euro opmaakkosten. Aanvankelijk gaf de klant aan zelf de opmaak te verzorgen, maar er was alleen een platte advertentietekst aangeleverd. Na overleg met de klant is deze... De extra betaling betrof 25 euro opmaakkosten. Aanvankelijk gaf de klant aan zelf de opmaak te verzorgen, maar er was alleen een platte advertentietekst aangeleverd. Na overleg met de klant is deze daarna alsnog door onze ontwerper opgemaakt.

F. Niesten / Huize Molenveld B.V.

Goede en snelle communicatie. Goed geholpen dus.

De alles in een online methode werkt niet voor onze organisatie omdat er verschillende personen bij betrokken zijn zoals een vormgever, PR-medewerker en penningmeester. Wel fijn dat jullie dit... De alles in een online methode werkt niet voor onze organisatie omdat er verschillende personen bij betrokken zijn zoals een vormgever, PR-medewerker en penningmeester. Wel fijn dat jullie dit achter de schermen hebben gesignaleerd en opgelost.

Kalshoven Dienstverlening

Er wordt keurig en netjes gecommuniceerd

Duidelijke en overzichtelijke website en afwikkeling.

Heesakkers Senior

Geweldig, uitstekend meegedacht en oplossingsgericht geadviseerd.

De advertentie was aangeleverd in de door hen voorgeschreven grootte in een Word- en pdfbestand met vermelding van lettertype, grootte, en indeling vd tekst en toch zag de eerste proef er net anders... De advertentie was aangeleverd in de door hen voorgeschreven grootte in een Word- en pdfbestand met vermelding van lettertype, grootte, en indeling vd tekst en toch zag de eerste proef er net anders uit. De medewerker vertelde dat het door de door mij gebruikte grootte zou komen, maar ik wist dat dat niet klopte, dus moest het aangepast worden.
Uiteindelijk zag het er na de 2e proef uit zoals gewenst.
Je moet vroeg in het proces al de betaling doen, terwijl nog niet alles duidelijk was.

Reactie Advertentiegroothandel:

De tekst van de dankbetuiging was niet op het juiste formaat (tekst in Word) aangeleverd. Onze opmaakafdeling heeft de advertentie daarom opnieuw moeten zetten.
Toen dit niet helemaal naar wens...
Toen dit niet helemaal naar wens bleek, hebben wij de opmaak aangepast op basis van de instructies van de klant. Het is gedurende het opmaakproces altijd mogelijk om het ontwerp aan te laten passen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

mevrouw Nicolai

Ging prima wel met wat haperingen maar dat kwam ook van mijn kant .En fout in advertentie waar ik helaas ook over heen heb gekeken bij het concept