Gemeente Almelo
- Welke (Incompany) training hebt u gevolgd bij de Adwise Academy?
- Verdieping Copilot
- Wat vond u van de trainer?
- 7
prima
Inhoudelijk prima. De deelnemers hadden een verschillend niveau qua bekendheid met AI, maar over het algemeen werd het positief ervaren. Voor de gevorderde gebruikers had het wellicht wat dieper gekund.
Helder, gestructureerd en goed toegespitst op mijn gebruik van Google Analytics
De training was goed te volgen. Zelfs voor mij, die nog nooit met ChatGPT had gewerkt. De trainer wist iedereen goed te helpen en kwam met goede voorbeelden voor de deelnemers.
Duidelijke uitleg. Na afloop kon ik er thuis mee aan de slag!
Er werd echt de tijd genomen om ons in iedere stap mee te nemen en we begonnen op een goede basisniveau, waardoor iedereen het meteen kon volgen en begrijpen.
Een goede training voor basis gebruikers. In onze groep lastig omdat er een gemeleerd gezelschap was. Maar voor mij een hele fijne training en zeker veel geleerd.
Goede informatie, hulp bij het uitproberen was prima.
Adwise Academy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Adwise Academy heeft de volgende resultaten bereikt:
prima
Helder, gestructureerd en goed toegespitst op mijn gebruik van Google Analytics
Duidelijke uitleg. Na afloop kon ik er thuis mee aan de slag!
Goede informatie, hulp bij het uitproberen was prima.
Adwise Academy heeft de volgende resultaten bereikt: