Heldere advisering
Algemene tevredenheid
Snelheid terugbellen
Nakomen van afspraken

AC Reit

Ik had via een derde partij contact met Aegis ivm een bedrijfsbeëindiging. er gebeurden dingen di volgens mij niet klopten en heb dit na laten kijken door iemand bij Aegis. DIt ging perfect.

ik had met iemand contact die snel reageerde op mijn mails en erg duidelijk was. ik heb haar mail direct kunnen gebruiken in de onderhandeling. Dus de opstelling van de mail was hartstikke goed. Ook... ik had met iemand contact die snel reageerde op mijn mails en erg duidelijk was. ik heb haar mail direct kunnen gebruiken in de onderhandeling. Dus de opstelling van de mail was hartstikke goed. Ook als wij telefonisch contact hadden verliep dit soepel. Geen dagen wachten enz.

geen suggesties.

T. M

Ik werd snel geholpen, in het eerste telefonisch contact werd mij door de advocaat duidelijk uitgelegd wat de hij voor mij ging doen en kreeg ik antwoord op mijn vragen. Mijn zaak is snel... Ik werd snel geholpen, in het eerste telefonisch contact werd mij door de advocaat duidelijk uitgelegd wat de hij voor mij ging doen en kreeg ik antwoord op mijn vragen. Mijn zaak is snel behandeld. Door mij gestuurde emails werden dezelfde dag beantwoord en ik werd, via de mail, goed op de hoogte gehouden van de vorderingen.

De vlotte en duidelijke communicatie.

Uitstekend. Duidelijke informatie, vooraf goede afstemming over het doel van het traject.

SF

Helder duidelijk in omgang.
Laagdrempelig.

Goed contact.

Geen.

B. Haag

Zeer prettig.

Helder en duidelijk advies gekregen. Juridische taal werd goed begrijpbaar uitgelegd.

Een paar keer was het erg lastig om mijn advocaat telefonisch te kunnen spreken.

HP Laros

Ik heb een zeer goede ervaring met Aegis advocaten en zij hebben mijn goed geadviseerd in de zaak met mijn werkgever.

Erg goed in arbeidsrecht.

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Aegis Advocaten .

Zeer professioneel telefonisch en per email.

Niet te snel afhaken en wachten tot end resultaat bekend wordt .

Snel, correct, zorgvuldig en helder!

Heldere duidelijke uitleg en meedenkend met de situatie.
Snel en correct

Een minimaal puntje, toen ik een email gestuurd had om aan te geven dat ik het contract getekend had, een korte respons sturen.

AH

Persoonlijk, geven duidelijke toelichting, toegankelijk (makkelijk bereikbaar via mail/telefoon) en reageren snel. Benodigde acties gingen in overleg en werd erg goed op de hoogte gehouden van de... Persoonlijk, geven duidelijke toelichting, toegankelijk (makkelijk bereikbaar via mail/telefoon) en reageren snel. Benodigde acties gingen in overleg en werd erg goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Nadat Aegis advocaten zaak had aangenomen, werd ik persoonlijk gebeld en kreeg korte toelichting over benodigde documentatie, werkwijze. Vond ik erg prettig! Daarnaast zie beschrijving ervaring.

L.h

Hele goede ervaring met Aegis advocaten met in het bijzonder meneer R. Bossen.

Zonder hulp van meneer Bossen, was ik niet gekomen waar ik nu ben.

Fijn contact via mail & telefoon.
Duidelijke info.
Goede onderhandelingen.