Heldere advisering
Algemene tevredenheid
Snelheid terugbellen
Nakomen van afspraken

A.Rugge

Ik heb het als zeer correct professioneel en prettig ervaren. Ik kreeg goede informatie en uitleg over mijn casus. Wat ik ook belangrijk vond was dat ik zelf duidelijk kon aangeven wat mijn wensen... Ik heb het als zeer correct professioneel en prettig ervaren. Ik kreeg goede informatie en uitleg over mijn casus. Wat ik ook belangrijk vond was dat ik zelf duidelijk kon aangeven wat mijn wensen en doelen waren zodat ik goed onderbouwd aar mijn werkgever terug kon met daarbij voor mij belangrijk dat het bij mij paste.

Naast volledige reactie een heldere toelichting met de high lights zodat ik als leek wel de termen en inhoud kon begrijpen en plaatsen
Zeggen wat je doet en doen wat je zegt komt volledig...
Zeggen wat je doet en doen wat je zegt komt volledig overeen
Als zeer prettig ervaren

Heb ik niet in deze

Caroline

Op een bijzonder moment in mijn leven hulp gevraagd aan Roelf Bossen. We hebben elkaar nooit ontmoet maar via telefoon en mail contact gehad en hij heeft mij goed verder geholpen.

Product vind ik niet de juiste benaming. Afspraak is afspraak heb ik ervaren, dat was in mijn situatie erg prettig. Het was zakelijk maar er was ook ruimte voor mijn minder zakelijke kant.

G.J. Fens

Behulpzaam, bekwaam, goede adviezen, aandacht voor individuele zaak.

Persoonlijke benadering, aandacht voor jouw zaak.

Prima ervaring

Betrouwbaar goed luisteren.

Zeer goede ervaring gehad met Aegis Advocaten. Goede ondersteuning van de advocaat.

Veel ervaring op het gebied van mijn case en derhalve ook deskundig advies. Mijn belangen zijn zeer goed behartigd.

J. te Lintelo

Goed, correct, deskundig en ondersteunend.

Effectief en kordaat handelend.

neen, geen verbeterpunten.

H. van der Kamp

Deskundig, snel en volledig.

n.v.t.

n.v.t.

M.C. J.

Ik heb met 1 advocaat contact gehad. Ik weet niet of dit voor alle advocaten geldt. Mijn mening is dus gevormd door 1 contact: Mr Pasman.
Professioneel. Competent, kennis van de materie....
Professioneel. Competent, kennis van de materie. Praktisch. Betrokken. Punctueel.

Zoals eerder, ik kan niet op bedrijfsniveau beoordelen. Maar deze ervaring is uitstekend.

Ik ben super tevreden. Snel, helder en scherp. Mijn belangen zijn zeer adequaat behartigd. Ik heb meer gekregen dan ik vooraf had gehoopt. De advocaat heeft steeds zeer snel gereageerd, zowel naar... Ik ben super tevreden. Snel, helder en scherp. Mijn belangen zijn zeer adequaat behartigd. Ik heb meer gekregen dan ik vooraf had gehoopt. De advocaat heeft steeds zeer snel gereageerd, zowel naar mij als naar mijn baas, waardoor er binnen 3 weken een getekende ontbindingsovereenkomst was.

Ze waren zeer snel, scherp en daadkrachtig.

W. Veltman

Ik ben bij Aegis gekomen voor beoordeling van de vaststellingsovereenkomst.
Deze heeft de advocaat netjes nagekeken en goede terugkoppeling gegeven.
Vond wel jammer met dat advocaat...
Ik ben bij Aegis gekomen voor beoordeling van de vaststellingsovereenkomst.
Deze heeft de advocaat netjes nagekeken en goede terugkoppeling gegeven.
Vond wel jammer met dat advocaat aangepaste versie werkgever ontving deze zo is doorgezet voor mijn gevoel. Zonder ff iets over de aanpassing te zeggen.

Goede feedback op de overeenkomst

Als er een aangepaste versie komt, dat hierover word gemeld dat deze goed is of niet nu als deze word doorgezet.