Stéphanie G.
- Verbeterpunten of tips
- N.v.t.
- Sterke punten
- Duidelijk, goed bereikbaar via mail en telefoon
Ik ben goed geholpen en we zijn tot een goed resultaat uitgekomen
Prima geholpen met helder advies
Uitstekend !
Goed luisteren, adequate afhandeling, kennis van zaken
Een goede ervaring, bij een mindere goede situatie. Roelf Bossen heeft mij goed ondersteund, begeleid en goed onderhandeld en is duidelijk in zijn communicatie. Het is wel aan te bevelen om een arbeidsrecht advocaat in de arm te nemen en er ook voor te betalen, indien er ook maar een enig conflict/inzicht/meningsverschil zich vormt op het werk. Ikzelf was in het begin ook sceptisch, maar toch op langer termijn zal je zien dat de investering zich terugbetaald.
Aegis Advocaten heeft mij uitstekend bijgestaan tijdens de onderhandelingen over mijn vaststellingsovereenkomst. Dankzij de professionele begeleiding van de heer Bossen heb ik een goed resultaat weten te behalen.
Prima communicatie, snel en correct met positief resultaat!
zeer deskundig
Begeleiding bij het tot stand brengen van een goede VSO
Aegis is aangesteld als rechtshulp voor het adviseren mbt vaststellingsovereenkomst. Aegis komt over als betrouwbaar and duidelijk in communicatie.
Mijn ervaring met Aegis advocaat was correct en behulpzaam
Professioneel, snel, duidelijk, behulpzaam
Zeer goed!. Mr Pasman heeft mij steeds goed meegenomen in de vervolgstappen. En hij was heel helder in de communicatie
Goed geholpen
Aegis Advocaten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aegis Advocaten heeft de volgende resultaten bereikt:
Aegis Advocaten
Raadhuisplein 17
9751 AN Groningen - Haren
Ik ben goed geholpen en we zijn tot een goed resultaat uitgekomen
Prima geholpen met helder advies
Uitstekend !
Goed luisteren, adequate afhandeling, kennis van zaken
Prima communicatie, snel en correct met positief resultaat!
zeer deskundig
Begeleiding bij het tot stand brengen van een goede VSO