Sportschool 013
beste Service
personeel is zeer vriendelijk en hulpzaam, afhaal order is snel behandeld. Ze beschikken over een groot assortiment en voorraad. Zeker een aanrader
Super snel geleverd! Makkelijke website Chauffeur netjes op tijd Verpakking onbeschadigd!
Vriendelijk personeel Goeie hulp en snelle levering
Gebruiksvriendelijke website en de bestelde de volgende dag opgehaald, vriendelijke mensen en bestelling netjes afgeleverd. Goed product voor een nette prijs.
Ik had voor een nieuwe atelier ruimte LED panelen besteld, maar omdat we met vrijwiligers werken zijn wij niet elke dag aanwezig. Op het laatste moment moesten er ook nog wat extra profielen toegevoegd worden. Ik werd door Lars en zijn collega's uitstekend en vriendelijk geholpen, kreeg goede adviezen en Lars heeft er voor gezorgd dat we de spullen vroeg in de ochtend geleverd kregen, zodat we die dag alles hebben kunnen monteren. Dat was TOP.
zeer vriendelijk geholpen op zeer korte termijn behalve de levering was niet ok, chauffeur stapte op de dozen met tegels in zijn bestelwagen en deze waren op de hoeken beschadigd, 1 doos met de hoofddragers en kantprofielen waren opengescheurd. als er hieraan iets wordt gedaan bestel ik de volgende maal terug bij jullie
Top bedrijf voor redelijke prijzen
Onlangs geholpen door Furkan bij het bestellen van profielen, plafondplaten en roosters. De service was vanaf het begin tot het einde top! Furkan gaf uitstekend advies en was zeer professioneel. De bezorging was snel en op de afgesproken tijden die perfect voor ons uitkwamen. De kwaliteit van de producten was precies zoals verwacht. Kortom, een fijne ervaring van begin tot eind. Ik kan Afbouwtotaal zeker aanbevelen!
Voor onze nieuwe showroom een nieuw plafond besteld via Afbouwtotaal. Vanaf de offerte fase tot aan de aflevering alles perfect verlopen. Scherpe prijzen en doen niet moeilijk als er wat bijbesteld moet worden of er iets aangepast moet worden. Duidelijke communicatie! Bedankt voor alles!
Goed advies, duidelijke uitleg en snelle levering
Vooraf aan de bestelling goed geholpen door Lars per mail. Bestelling geplaatst en 2 dagen later perfect alles afgeleverd.
Kleine bestelling maar netjes afgehandeld.
ben goed geholpen, heel duidelijk allemaal en goed afhandelen
AfbouwTotaal BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AfbouwTotaal BV heeft de volgende resultaten bereikt:
AfbouwTotaal BV
Veenweideweg 24
2957 LD Nieuw-Lekkerland
beste Service
Vriendelijk personeel Goeie hulp en snelle levering
Top bedrijf voor redelijke prijzen
Goed advies, duidelijke uitleg en snelle levering
Kleine bestelling maar netjes afgehandeld.
ben goed geholpen, heel duidelijk allemaal en goed afhandelen
AfbouwTotaal BV heeft de volgende resultaten bereikt: