8.9 /10

checkbox95% beveelt Afval.nl aan!

Han de Kok

Gabriel

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

3e keer dat ik had besteld.. nooit meer

Bestellen gaat makkelijk
Voor 23.59 besteld = volgende werkdag geleverd weghalen van de website aangezien dit vaak niet het geval is. Betere communicatie naar de klant toe als de container niet geleverd gaat worden

Antwoord Afval.nl

Beste Gabriel, Allereerst bedankt voor je review. Helaas is het voorgekomen dat de bestelde container niet op de aangegeven datum is geleverd, onze welgemeende excuses hiervoor. Evenementen als bijvoorbeeld Carnaval kunnen het soms lastig maken om de planning volledig rond te maken. Locaties zijn minder goed bereikbaar en in sommige gevallen zijn er ook minder chauffeurs beschikbaar vanwege dit evenement. Dit haalt uiteraard niet weg dat wij er alles aan doen om alle containers die besteld zijn ook daadwerkelijk te leveren. Containers die later, of na sluitingstijd, worden besteld komen hierdoor, mits er al een chauffeur een bepaalde regio in moet, helaas doorgeschoven. Dit is in jullie geval gebeurd. Verder geven onze gegevens aan dat wij dit eerst getracht hebben telefonisch contact te zoeken, bij geen gehoor wordt er een mail verstuurd. Wij vinden het vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze service, onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Geantwoord op

Ruud

Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd en opgehaald.
De prijzen (bij alle aanbieders) zijn wel flink gestegen.

Cora Bijdemast Wittebrood

Gebeld en volgende dag gebracht volgens afspraak. Netjes en vriendelijk geholpen.

Gebeld om volgende dag (vrijdag)weer op te halen. Kon pas op maandag. Dat wilden we liever niet want de container stond op twee parkeervakken en dan het hele weekend. We kwamen vrijdag om tien uur morgens en de container was al opgehaald. Nog super bedankt hiervoor. Een dikke pluim voor jullie service.
Geen tips

MJ Janssen

Afspraak nagekomen Vriendelijk en meegaand

HH

Super

Aangevraagd, volgende dag geleverd. Aangemeld voor ophaal, volgende dag opgehaald.

Piet

Prima ! Alle afspraken correct afgehandeld.

Snelle levering en afhandeling.
Ga zo door !

Klusbedrijf Van der Tweel

Uitstekend geregeld

Tijd, bellen,

Padelfactory B.V.

fijn snelle levering

makkelijk online
bij boeking vooraf betalen, anders geen uitlevering! Nooit eerder gehad.

JvL

Uitstekend

Niets
Reactie tijd, vriendelijk, service, prijs

J.Touw (particulier)

Goede communicatie met Jennifer van de administratie i.v.m.twijfel over steile oprit.Goede oplossing daarvoor geboden. Prettig overleg met vriendelijke persoon die de container kwam plaatsen en later ook op deskundige wijze kwam ophalen.

Laat ik zeggen dat ik geen zwakke punten heb ervaren alleen maar goed overleg en samenspraak geweest.

Susan Heuvelink

Telefoonnummer in de website vermelden
Zakelijk en efficiënt

Dave de Jong

Zeer goed

Optijd en snel geleverd.

Afval.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Afval.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 19 augustus 2011

Afval.nl

Via Afval.nl kunt u snel een container huren. Wij verhuren afvalcontainers voor de goedkoopste prijzen van heel Nederland. U kunt zelfs al een container bestellen voor de volgende werkdag.

Diamantweg 18

Antwoord Afval.nl

Geantwoord op

Ruud

Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd en opgehaald.
De prijzen (bij alle aanbieders) zijn wel flink gestegen.

Cora Bijdemast Wittebrood

Geen tips

MJ Janssen

Afspraak nagekomen Vriendelijk en meegaand

HH

Super

Piet

Prima ! Alle afspraken correct afgehandeld.

Snelle levering en afhandeling.
Ga zo door !

Klusbedrijf Van der Tweel

Uitstekend geregeld

Tijd, bellen,

Padelfactory B.V.

fijn snelle levering

makkelijk online
bij boeking vooraf betalen, anders geen uitlevering! Nooit eerder gehad.

JvL

Uitstekend