landman
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- snelle bezorging en ophalen
snel en goed
Geweldig,
Top
Bestelproces is prima verlopen. Container is zeer vroeg in de ochtend geplaatst, terwijl ik plaatsing vanaf 13:00 tot laat middag heb besteld. De bak is 2 huizen verderop geplaatst terwijl de parkeerplaats voor de deur leeg was.
Goeie mensen
Betrouwbaar en Top service
Alles snel en makkelijk geregeld , met goede feedback en nakomen van afspraken
Positieve ervaring, makkelijk container geregeld & weer opgehaald. Ook annuleren geen enkel probleem!
Zeer correct
Na een simpel bestelproces werd de afvalcontainer snel geleverd. Werd niet van tevoren gebeld terwijl ik dat wel aangegeven had.
Zoals verwacht
Levering keurig op tijd
Afval.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Afval.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
snel en goed