8.9 /10

checkbox95% beveelt Afval.nl aan!

Sproet

Goede service en vriendelijk

Goede service
Nvt

Frans van Dijk

Betrouwbaar

Afspraken nakomen

SterSterSterSterLege ster

Prima bedrijf. Wisselen en ophalen van de containers ging soepel. Eerste levering van de container duurde wat langer, maar na telefonisch contact werd dit snel opgelost.

Service gericht
Zonder account lijkt het online melden dat een container gewisseld of opgehaald moet worden lastig te vinden.

Hans Groenestein

SterSterLege sterLege sterLege ster

Online bestellen is gemakkelijk, en doorgeven dat de container opgehaald kan worden ook.

Ik plande de container in de middag, maar de chauffeur kwam om ongeveer 07:00 uur de buren vragen hun auto's te verplaatsen. Dat is echt slecht.

Antwoord Afval.nl

Beste Hans, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk ging en dat het ophalen van de container goed is verlopen. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als je hebt aangegeven dat je de container graag in de middag wilt laten leveren, maar deze al in de ochtend wordt geplaatst. Tijdens het bestellen geven we daarom ook duidelijk aan dat het gekozen tijdstip een voorkeurstijd is. Omdat we werken met routeplanning kan het voorkomen dat we hiervan afwijken. Bedankt voor je begrip en voor je feedback. Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Braanker

Uitstekend

Uitstekende service en zeer vriendelijk personeel

Antwoord Afval.nl

Beste Bert, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service zo ervaart. Graag tot de volgende! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Zeer tevreden!

Afspraken en de tijd nemen voor vragen.

De Graaf

Zeer goed

Snel geregeld
Die zijn er niet

Keizer/Stoop

2 verschillende containers gehuurd voor schoon puin en afval

Eigenlijk niet
We hadden de. Grootte van de containers per abuis verkeerd opgegeven, het was een belletje en het werd perfect geregeld

Antwoord Afval.nl

Beste marjolein, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service zo ervaart. Graag tot de volgende! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Rafael

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Er wordt geadverteerd met 129 euro voor de gehuurde container. Bij het daadwerkelijk huren bleek hij 169 euro. Dat is 31% duurder. Dan ben je volgens mij gewoon aan het oplichten. Vervolgens werd de container een aantal weken te vroeg geleverd en werd er nogal opdringerig geprobeerd mij te overtuigen om hem dan maar een paar weken extra voor mijn oprit neer te zetten. Niet erg netjes.

Snel opgehaald
Eerlijke prijzen vermelden.

Antwoord Afval.nl

Beste Rafael, Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat de prijs niet overeenkwam met je verwachting en dat de levering niet naar wens is verlopen. Gelukkig is het ophalen wel snel en goed verlopen. Het klopt dat we adverteren met 129 euro, dat is onze laagste prijs voor desbetreffende container. Onze prijzen zijn gebaseerd op bettreffende postcode waardoor de prijs kan afwijken van de advertentie, ook staat dit aangegeven bij het afrekenen van de container. Mocht je nog vragen hebben of dit verder willen bespreken, dan horen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Orion Builders

Great service!

Punctuality.
Great communication.

Antwoord Afval.nl

Dear Orion Builders, We're happy to hear you're satisfied with our collaboration. And we're glad to hear you value our punctuality. Thank you for the great review! Sincerely, Team Afval.nl

vlotte service

snelheid

Antwoord Afval.nl

Beste Duncan, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent en alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

J. Café

Alles is correct gegaan volgens offerte.

Aardige chauffeur die meedenkt eaar de bak het beste staat.

Antwoord Afval.nl

Beste Jan, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent en alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

particulier

Goed, duidelijk geadverteerd. Makkelijk geregeld

doen volgens afspraak, waarschuwingsmail huur termijn. Geen verassingen

Antwoord Afval.nl

Beste Rick, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent en alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Theo Bos

Goed ze hebben hun werk netjes gedaan

Bij de afhaal dagen of een hele dag of twee dagen als keuze neerzetten. Dan hebben jullie meer spelling kwa plannen.
Ze komen met een kleine vrachtwagen waardoor ze overal kunnen lossen

Antwoord Afval.nl

Beste Theo, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent en alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Particulier

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke behandeling, snelle levering, komen afspraken na.

Zie ervaring
Transparantie prijzen op site. Bleek aanzienlijk duurder dan site doet voorkomen.

Antwoord Afval.nl

Beste Rob, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Geantwoord op

Afval.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Afval.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 19 augustus 2011

Afval.nl

Via Afval.nl kunt u snel een container huren. Wij verhuren afvalcontainers voor de goedkoopste prijzen van heel Nederland. U kunt zelfs al een container bestellen voor de volgende werkdag.

Diamantweg 18

Braanker

Uitstekend

Uitstekende service en zeer vriendelijk personeel

Zeer tevreden!

Afspraken en de tijd nemen voor vragen.

De Graaf

Great communication.

vlotte service

snelheid

J. Café

Alles is correct gegaan volgens offerte.

Aardige chauffeur die meedenkt eaar de bak het beste staat.

particulier

Goed, duidelijk geadverteerd. Makkelijk geregeld

doen volgens afspraak, waarschuwingsmail huur termijn. Geen verassingen

Theo Bos

Goed ze hebben hun werk netjes gedaan

Ze komen met een kleine vrachtwagen waardoor ze overal kunnen lossen

Particulier

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke behandeling, snelle levering, komen afspraken na.

Zie ervaring

Afval.nl heeft de volgende resultaten bereikt: