8.9 /10

checkbox95% beveelt Afval.nl aan!

ESB

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Beste klanten, Graag wil ik u waarschuwen voor de volgende reclame-uiting van Afval.nl: "Voor 23:59 besteld = volgende werkdag geleverd!" Mijn ervaring is dat deze belofte niet wordt nagekomen. Bovendien wordt er niet proactief contact opgenomen wanneer levering op de volgende werkdag niet mogelijk blijkt. Ik vind dit een teleurstellende gang van zaken en beschouw deze claim als misleidend. Met vriendelijke groet, Edgar

Wees transparant naar uw klanten en doe geen beloftes die niet kunnen worden nagekomen. Klanten betalen voor een service op basis van de door u gecommuniceerde voorwaarden. Bovendien is het niet acceptabel dat een klant na een annulering nog 10 dagen op zijn geld moet wachten. Dat zorgt voor onnodige frustratie en draagt niet bij aan vertrouwen in uw dienstverlening.

Antwoord Afval.nl

Beste Edgar, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat de levering bij jou niet is verlopen zoals verwacht. Wanneer bij het bestellen wordt aangegeven ‘voor 23:59 besteld = volgende werkdag geleverd’, doen we er alles aan om de container de volgende werkdag te leveren. Helaas kan het door onvoorziene omstandigheden in de planning voorkomen dat dit niet lukt. We begrijpen dat het extra vervelend is wanneer je hierover niet tijdig wordt geïnformeerd. Jammer dat je hierdoor geen goede ervaring met Afval.nl hebt gehad. Heb je nog vragen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

leeuwerke

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

houd zich niet aan de afgesproken tijd.was tussen 10 en 13 uur het werd 15.30

chauffeur was prima
dus lever tijden /ik ga er van uit dat het ophalen wel op tijd gebeurd

Antwoord Afval.nl

Beste Leeuwerke, Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat de levering later was dan je had verwacht. Het tijdvak dat je bij je bestelling aangeeft, is een voorkeurstijd. We proberen hier natuurlijk altijd zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar door de planning en route van de chauffeur kunnen we helaas niet garanderen dat de container binnen dit tijdvak wordt geleverd. Dit geven we ook aan tijdens het bestellen. Fijn om te horen dat je wel tevreden was over onze chauffeur! We hopen dat het ophalen van de container verder naar wens verloopt. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Maria

Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer positief. De container werd op tijd geleverd en het afvoeren van het zand verliep snel en efficiënt. De communicatie was duidelijk en vriendelijk. Alles werd volgens afspraak uitgevoerd, waardoor het hele proces zorgeloos verliep.

De service was snel en professioneel. Het bestellen van de container verliep eenvoudig, de levering was stipt en de afvoer van het zand werd efficiënt geregeld. Daarnaast was de communicatie duidelijk en vriendelijk, waardoor het hele proces zonder problemen verliep. Kortom, een betrouwbare en klantgerichte dienstverlening.

S. Brevet

SterSterLege sterLege sterLege ster

Zeer matig

1. Afval geeft niet aan wanneer de container wordt bezorgd, zelfs niet de dag ervoor. Grote misser, klant wordt geacht hele dag thuis te wachten en de plek voor de container vrij te houden. 2. Container wordt niet opgehaald op de afgesproken dag, maar 2 (!) dagen later. Klant wordt geacht al die tijd de plek voor de ophaalwagen vrij te houden. Hartelijk dank, afval! 3. De beoordeling wordt gevraagd voordat de container is opgehaald, topcommunicatie intern dus bij afval. 4. Ik heb mij geen moment klant gevoeld, maar onderdeel van het "systeem" van afval.nl. Afval bepaalt alles en de klant mag op voorhand betalen (lekker makkelijk) en moet verder maat afwachten wanneer het afval belieft iets te doen voor het geld. 5. Mijn ergernis over deze non-service heeft ervoor gezorgd dat ik deze keer de moeite heb genomen om een review te geven, maar ik doe dat verder nooit om de simpele reden dat het mij moeite en energie kost en dat de de leverancier daar (ook weer) niets tegenover stelt.

Antwoord Afval.nl

Beste S. Brevet, Bedankt voor de feedback. We begrijpen dat het prettig is om ruim van tevoren een exact tijdstip voor de plaatsing van de container te ontvangen. Helaas is dit niet altijd mogelijk, omdat er tot kort voor de geplande route nog bestellingen kunnen worden toegevoegd. Hierdoor kan de planning op het laatste moment wijzigen. Op de dag van levering kunnen we doorgaans een betere indicatie geven van het verwachte tijdstip. Desondanks blijven we afhankelijk van verschillende factoren, zoals verkeersomstandigheden, de route en eventuele wijzigingen in de planning. We doen altijd ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Bedankt voor uw begrip en voor het delen van uw ervaring. Uw feedback helpt ons onze communicatie verder te verbeteren.

Ger

Prima service voor goede prijs

Juiste dag geleverd en opgehaald

Antwoord Afval.nl

Beste Ger, Bedankt voor je feedback. Fijn dat alles is verlopen zoals gewenst. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

S Mankoc

SterSterSterSterLege ster

Zeer tevreden

Kun je de prijs nog iets lager maken?

Antwoord Afval.nl

Beste M. Mankoc, Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling! Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening. We nemen uw opmerking over de prijs zeker mee als aandachtspunt. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en feedback.

Mathijs

SterSterSterHalve sterLege ster

Relatief goed

Levering en ophalen snel
Met ophalen schade aan de auto van de buren gemaakt

Antwoord Afval.nl

Beste Mathijs, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent. Tegelijkertijd vinden wij het vervelend om te lezen dat er tijdens het ophalen schade is ontstaan aan de auto van uw buren. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. De melding ligt inmiddels bij onze schadeafdeling en we gaan ervan uit dat dit verder wordt opgepakt en opgelost. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Jacco

Snelle service

Snel, vriendelijk, behulpzaam

Antwoord Afval.nl

Beste Jacco, Fijn om te horen dat onze snelle service je goed beviel. Graag tot de volgende! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

www.Funderingsproducten.nl

goed

snel en goede communicatie
nee

Antwoord Afval.nl

Bedankt en fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Graag tot de volgende klus! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Imogen

Super easy - dropped off exactly in the spot we wanted, and picked up with no issues without us even being there. Very professional.

Easy organisation
Better description of afval types

Antwoord Afval.nl

Hi Imogen, Thank you for the lovely review! Great to hear everything went so smoothly, from dropping off the container in the right spot to picking it up again. Kind regards, Team Afval.nl

Adje

Heel goede ervaring voor de eerste keer 👍🏻👍🏻👍🏻

Op dit moment geen.
Duidelijkheid en communicatie.

Antwoord Afval.nl

Bedankt voor de review Adje! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Jac Hendrix

Prima. Belde of het goed was dat ze eerder kwamen

Goede service

Antwoord Afval.nl

Beste Jac, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende klus! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Yassine Tanane

Super communicatie.

Wellicht betere inzicht op de grootte van de afvalcontainers van de aangesloten bedrijven. Wij hebben namelijk 3m3 besteld, maar het bedrijf heeft alleen 2 en 4m3 dus hebben ze een 2m3 geleverd. Dit is voor ons snel en zonder moeite opgelost, alleen had dit voor afval.nl niet gehoeven als ze wisten dat het bedrijf geen 3m3 had.
Goed meedenken, juiste afhandeling.

Antwoord Afval.nl

Beste Yassine, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende klus! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Van Hees

Goede communicatie en prijstechnisch prima

Prijstechnisch prima, goede afspraken, verlenging was makkelijk, ophaalopdracht eenvoudig.

Antwoord Afval.nl

Beste van Hees, Wat een mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende klus! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Kaddour

Top!

Snel levering, lage prijzen
Niets

Antwoord Afval.nl

Beste Kaddour, Wat een topreview! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende klus! Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Geantwoord op

Afval.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Afval.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 19 augustus 2011

Afval.nl

Via Afval.nl kunt u snel een container huren. Wij verhuren afvalcontainers voor de goedkoopste prijzen van heel Nederland. U kunt zelfs al een container bestellen voor de volgende werkdag.

Diamantweg 18

Juiste dag geleverd en opgehaald

S Mankoc

SterSterSterSterLege ster

Zeer tevreden

Kun je de prijs nog iets lager maken?

Mathijs

Prima. Belde of het goed was dat ze eerder kwamen

Goede service

Yassine Tanane

Super communicatie.

Goed meedenken, juiste afhandeling.

Van Hees

Goede communicatie en prijstechnisch prima