Afval.nl

Afval.nl

Heel goed en fijn bedrijf vriendelijke man ook

Alles ging goed dus alleen maar positief

Sylviamara

Muito educados e pontuais

Mesmo não falando a língua, perdido a senha, me atenderam e resolveram de maneira rápida e eficiente a minha situação

Está perfeito

M. Breur

Uitstekend

vriendelijke benadering
houdt zich stipt aan afsptaken

Wim

Goed geregeld

Afspraken nagekomen

Hatenboer

Top

Makkelijk afspraken maken

Peter

Nog nooit zo’n slecht bedrijf meegemaakt. Valt totaal geen afspraken mee te maken. Komen wanneer het hun uitkomt al is het 2 of 3 dagen later ondanks de afspraken

Niet

Ontslaan van de planningmedewerker

Reactie Afval.nl:

Beste Peter,
Beste Peter,
Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat de afspraak niet is nagekomen en dat de container later dan gepland wordt opgehaald. We begrijpen dat het erg frustrerend is dat het weekend ertussen zat en dat de afvoer hierdoor voor vandaag gepland staat.
Helaas ben je de dupe geworden van een uitgevallen wagen waardoor er een aantal opdracht doorgeschoven diende te worden. Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Team Afval.nl

Sunil Jose

Very easy to deal with- conveinent

There was a couch that was over the waste- this was too high and your team placed it on the road. I am glad they did not make a fuss but just got the job done so very happy

none

Marco

Top

Komen afspraak goed na

Nv

Gina L.

Geweldig!

Laat in de avond een container bestelt en de volgende dag stond hij er gewoon, super op tijd! En super vriendelijke vrouw die het gebracht heeft!

Barbara

Perfect

De container is goedkoper en mag langer staan dan bij andere bedrijven, daarnaast krijgt je 2 x een mailtje of je wil verlengen of niet en is