Zeer goed. telefonisch was alles te bespreken en werd naar mogelijkheden gekeken.
E Fukkink
Slechte site en moeilijk om een fatsoenlijke planning te maken. Ook telefonische zeker geen aanrader en zal ook nooit geen gebruik meer maken van jullie diensten.
caroline
Zeer goed
Marcel Kelfkens
Goede service
L.G. Robberecht
Voorwerk goed verlopen. Echter: container zou worden afgeleverd tussen 13.00 en 18.00 uur. Deze middag hiervoor gereserveerd. Om 16.45 gebeld om te informeren of container nog zou worden geleverd....Voorwerk goed verlopen. Echter: container zou worden afgeleverd tussen 13.00 en 18.00 uur. Deze middag hiervoor gereserveerd. Om 16.45 gebeld om te informeren of container nog zou worden geleverd. Kreeg de indruk dat, als ik niet had gebeld, de container niet meer was afgeleverd. Kreeg als antwoord dat container binnen een uurtje zou worden afgeleverd. Deze arriveerde pas om 18.30. Overigens: de chauffeur heeft prima werk geleverd en was heel servicebereid.