Jan Visser
- Product of service:
- Vuilcontainer
0% beveelt Afvalcontainers Drechtsteden aan!
0% beveelt Afvalcontainers Drechtsteden aan!
Snelle service.
Snel en hoge kwaliteit. Ze plaatsten de container op een voor mij geschikte parkeerplaats.
Container prima op tijd geleverd en weer netjes op tijd opgehaald.
Allemaal keurig geregeld conform afspraak
zeer goed. telefonisch was alles te bespreken en werd naar mogelijkheden gekeken.
Slechte site en moeilijk om een fatsoenlijke planning te maken. Ook telefonische zeker geen aanrader en zal ook nooit geen gebruik meer maken van jullie diensten.
Zeer goed
Goede service
Voorwerk goed verlopen. Echter: container zou worden afgeleverd tussen 13.00 en 18.00 uur. Deze middag hiervoor gereserveerd. Om 16.45 gebeld om te informeren of container nog zou worden geleverd. Kreeg de indruk dat, als ik niet had gebeld, de container niet meer was afgeleverd. Kreeg als antwoord dat container binnen een uurtje zou worden afgeleverd. Deze arriveerde pas om 18.30. Overigens: de chauffeur heeft prima werk geleverd en was heel servicebereid.
Super goede communicatie, en zeer behulpzaam.
Top
Perfect
Prettig, snel en goed 👍
Goede service en snelle levering
Netjes volgens afspraak afgeleverd.
Afvalcontainers Drechtsteden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Afvalcontainers Drechtsteden heeft de volgende resultaten bereikt:
Afvalcontainers Drechtsteden
Tranportweg 6
2964 LP Groot Ammers
Snelle service.
Container prima op tijd geleverd en weer netjes op tijd opgehaald.
Allemaal keurig geregeld conform afspraak
Zeer goed
Goede service
Super goede communicatie, en zeer behulpzaam.
Top
Perfect
Prettig, snel en goed 👍
Goede service en snelle levering
Netjes volgens afspraak afgeleverd.
Afvalcontainers Drechtsteden heeft de volgende resultaten bereikt:
Afvalcontainers Drechtsteden