Andrea De Bruin

Inmiddels twee keer een container bij VLK besteld. Beide keren netjes op tijd geleverd en vlug opgehaald. Makkelijk te bestellen en makkelijk te bereiken via telefoon.

Rien Rot

Container op tijd afgeleverd en opgehaald.

Gurdev Singh

Dennis van Looij

De container wordt op de afgesproken dagen geleverd en opgehaald.
Goed en vriendelijk contact via WhatsApp.

Monique Timmer

Via internet opgezocht en chat begonnen met medewerker .
Zeer hulpvaardig en vriendelijk .

Rob Planken

Vriendelijk - professioneel !

Malica Bouzhou

Zeer tevreden

Ron de Rooij

Prima ervaring met uitzondering inderdaad van het weer afvoeren van de container. Je hebt toch een soort verantwoording dat het vuil niet gaat zwerven en aangezien de bak nu al 4 dagen staat wordt... Prima ervaring met uitzondering inderdaad van het weer afvoeren van de container. Je hebt toch een soort verantwoording dat het vuil niet gaat zwerven en aangezien de bak nu al 4 dagen staat wordt er van alles uitgehaald en weer gedumpt.

Bedankt voor uw review,
Door drukte geven wij plaatsers en wissels voorrang, want het werk moet doorgaan, hierdoor kan het zijn dat een afvoerder iets langer blijft staan dan dat u gewend bent van ons.
wij raden altijd aan om een zeil over de container te plaatsen zodat er geen extra vuil in de container kan komen.

A. van Es

Was heel goed en snel afgeleverd.

Jasper