8.6 /10

checkbox98% beveelt Afvalcontainershop.nl aan!

Prima geregeld

prima geregeld. Aardige chauffeur

Tops
snelle reactie via website en aardige chauffeur die zn best heeft gedaan de container op de meest optimale plek te zetten

Henri Drieshen

Jullie houden je goed aan de onderlinge afspraken

Keurig afgehandeld

anonymous

makkelijk te regelen online, goede communicatie via mail.

Jannes jogchum Van Olst

Snelle levering en snel weer gehaald super

Niet nodig ga zo door.toppie

Wim Habets

SterSterSterSterLege ster

Proactief na de boeking met telefoongesprek en emails. Snelle levering. Ongecompliceerd.

Tips
Graag een bevestiging dat de container opgehaald is en dat alles in orde is.

Yesim Ates

Zeer flexibel en betrouwbaar

ca. een tijd geven

Samantha de Zeeuw

Super! Alles was duidelijk en makkelijk te regelen. Communicatie verliep soepel en je weet precies wat je kunt verwachten

Vriendelijke bezorgdame Goede communicatie Snelle levering en ophaling

Ali Nerway

Goed service

r van randwijck

Zeer klantvriendelijk zowel mondeling telefonisch als schriftelijk per e-mail. Zeer behulpzaam bij het maken van een keuze. Zeer behulpzaam bij het plaatsen van de container. Kortom: alles voortreffelijk, een oordeel bij een onderzoek dat ik nooit eerder gaf.

geen tops
geen tips

Ga zo door!

Antwoord Afvalcontainershop.nl

Goedendag Bedankt voor het achterlaten van deze review! We staan graag voor u klaar! Groet, Manuel

R.A papa

Antwoord Afvalcontainershop.nl

Goedendag Bedankt voor het achterlaten van deze review! We zijn blij dat alles naar wens is geweest! Groet, Manuel

M Wolters

Door een probleem op de weg kon de container ps de volgende dag afgeleverd worden maar dat was toch mooi op tijd. Vriendelijke chaufferu Frank

Tips
Geen, allles liep goed en de chat met de klantenafdeling ging steeds goed en snel dus geen tips

Antwoord Afvalcontainershop.nl

Hallo! Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! We staan graag voor je klaar. Groeten, Manuel

anonymous

Perfect geregeld snel en vriendelijk. Ook op de dag zelf zelfs wat kunnen regelen.

Bij vertraging misschien een telefoontje
Perfecte snelle service

Antwoord Afvalcontainershop.nl

Goedendag Fijn dat je tevreden bent met onze service! Hier doen we het voor. Bedankt en fijne dag! Groeten, Manuel

Geantwoord op

Afvalcontainershop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Afvalcontainershop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 11 november 2008

Afvalcontainershop.nl

Verbouw / Bouw / Tuinaanleg plannen? Huur dan voordelig en snel een container voor al uw verbouwplannen. Afvalcontainershop.nl verhuurt diverse grootte en types containers voor al uw (ver)bouw werkzaamheden. Containers huren voor alles in- en rondom uw huis & tuin.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Prima geregeld

prima geregeld. Aardige chauffeur

Henri Drieshen

Jullie houden je goed aan de onderlinge afspraken

Keurig afgehandeld

anonymous

makkelijk te regelen online, goede communicatie via mail.

Jannes jogchum Van Olst

Snelle levering en snel weer gehaald super

Niet nodig ga zo door.toppie

Wim Habets

SterSterSterSterLege ster

Tips
Graag een bevestiging dat de container opgehaald is en dat alles in orde is.

Yesim Ates

Zeer flexibel en betrouwbaar