Professioneel en snel geholpen. Erg deskundig, geven goed advies. Maken van afspraken en communicatie gaat makkelijk.
- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
100% beveelt AGlas Autoruitschade Rotterdam-Noord aan!
100% beveelt AGlas Autoruitschade Rotterdam-Noord aan!
Prima geholpen!
Zeer vriendelijk en duidelijk. Helaas bleek de afspraak via de Hiltermann app niet te kunnen aangezien er bij ruitschade eerst gekeken moet worden of het wel te repareren is. Gelukkig opn ik toch geholpen worden
Meedenken met de klant is altijd fijn.
Tevreden voor het geen is gedaan auto weer fris terug gekregen.
Prettig snel, deskundig en vriendelijk geholpen
AGlas Autoruitschade Rotterdam-Noord verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AGlas Autoruitschade Rotterdam-Noord heeft de volgende resultaten bereikt:
AGlas Autoruitschade Rotterdam-Noord
Bokelweg 100
3125 AD Schiedam
Prima geholpen!
Meedenken met de klant is altijd fijn.
Tevreden voor het geen is gedaan auto weer fris terug gekregen.
Prettig snel, deskundig en vriendelijk geholpen
AGlas Autoruitschade Rotterdam-Noord heeft de volgende resultaten bereikt: