- Product of service:
- 01 Evaluatie schadeherstel
100% beveelt AGlas Autoruitschade Zwijndrecht aan!
100% beveelt AGlas Autoruitschade Zwijndrecht aan!
Aardige medewerkers die echt verstand van zaken hebben
Zeer tevreden, maandag gebeld en kon hem dinsdagochtend brengen en om 17.00 UUR weer ophalen, zeer vlotjes geregeld, en zeer netjes behandeld door de eigenaar
Vriendelijk, snel en professioneel geholpen
Snel een afspraak kunnen inplannen. Vriendelijke en professionele medewerkers. Top service!
Super service en snel, meer hoef ik niet zeggen !!
Vriendelijke ontvangst en prima afhandeling van de schade.
ik ben zeer vriendelijk geholpen en alles is keurig afgehandeld
Goed geholpen en uitstekende service. Hele tevreden
ik ben keurig te woord gestaan goede voorlichting en netjes verzorgd en afgehandeld
Super goede service en kwaliteit. Mooi bedrijf !
AGlas Autoruitschade Zwijndrecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AGlas Autoruitschade Zwijndrecht heeft de volgende resultaten bereikt:
AGlas Autoruitschade Zwijndrecht
Molenvliet 83
3335 LH Zwijndrecht
Vriendelijk, snel en professioneel geholpen
Super service en snel, meer hoef ik niet zeggen !!
Vriendelijke ontvangst en prima afhandeling van de schade.
ik ben zeer vriendelijk geholpen en alles is keurig afgehandeld
Goed geholpen en uitstekende service. Hele tevreden
Super goede service en kwaliteit. Mooi bedrijf !
AGlas Autoruitschade Zwijndrecht heeft de volgende resultaten bereikt:
AGlas Autoruitschade Zwijndrecht