Fijn bedrijf. De pre order gaat soms niet helemaal goed, maar wanneer je contact opneemt, wordt je zeer vriendelijk en snel geholpen. Er wordt gedacht in oplossingen.
Michel Eijkenboom
Mooi goed
Martin pols
Helemaal ruk. Pakket niet aangekomen en enige reactie die je krijgt is ( er is een toegevoegd aan je bestelling) en normaal contact over een oplossing of terug betaling is onmogelijk. Zeer slechte...Helemaal ruk. Pakket niet aangekomen en enige reactie die je krijgt is ( er is een toegevoegd aan je bestelling) en normaal contact over een oplossing of terug betaling is onmogelijk. Zeer slechte ervaring. Ik zou niets bestellen. Wordt gewoon 30 euro van je gestolen.
Middelman
Sorry ik heb mijn bestelling nog niet binnen en ook niet wanneer die bezorgd wordt?
Niels Goudzwaard
Leuke website goed ingericht en overzichtelijk
Roosje de Boer
Top bedrijf en een leuk assortiment! Ontzettend aardige medewerker die ons, per mail, goed en snel geholpen heeft. Producten zien er zeer netjes uit en alles was snel binnen.
wim
Helemaal top
A. Zaal
Snelle service en snelle levering
Johan Ritman
Nog niet goed als de fout hersteld wordt misschien goed