Heidi van der Lee

Ik heb de klomp sloffen besteld voor mijn man, hij zegt dat er een lekkere dikke zool onder zit en dat ze erg warm zijn. Hij is er erg blij mee 😁

Klomp sloffen

Monique

SterSterSterHalve sterLege ster

Sokken hoodie

Mattan

Alles is binnen naar wens duurde even maar dan heb je ook wat! Kan het iedereen aanbevelen als je van boere kleding houd 👍🏻😄.

Product of service:
Gecertificeerde beunhaas t shirt, gang is alles remmen is angst t shirt, aantrekkerlijk t shirt.

Ize Epping

We hadden een shirt gekocht alleen het was in de verkeerde maat dus toen hebben we hem terug gestuurd en kregen we hem terug met nog stickers derbij. Het zit heel lekker en fijn en het is makkelijk om te bestellen. Ze hebben leuke dingen

Shirt

Marieke

Helaas waren de bestelde shirts te klein. Gemaild en ik moest ze terug sturen. Omdat er een kerst shirt bij zat en de bestelling waarschijnlijk niet voor de kerst binnen zou komen een andere mogen uitkiezen. Super dat er zo mee gedacht werd!!! Toch de shirts nog voor de kerst binnen gekregen. Heel blij met de shirts maar ook zeker met de service. Kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

T shirts

Alice Rekers

Leuke artikelen, snelle bezorging. Voldoende keus

Boerensokken en badslippers

Lokhorst

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik vind de service etc tegen vallen. Ik bestel een trui en vraag ik hij binnen snel geleverd kan worden omdat het een verjaardagscadeau is. Vervolgens krijg ik terug ivm drukte gaat dat helaas niet lukken door Black friday eraan komt. Maar ik mail terug dat ik hem graag gelijk wil en dat het maar om 1 trui gaat. Weer reactie terug met dat het niet gaat lukken. Vervolgens krijg ik 10 dagen later de trui binnen. Terwijl een vriendin ook een trui had besteld een dag later als mij en die had de trui wel binnen voor Black friday. Valt me zwaar tegen.

Trui

K Timmmerman dienstverlening

Super kwaliteit geleverd.

Angela

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Levering duurde veel langer dan gecommuniceerd. Moest hier zelf achteraan om een update te ontvangen over de status. Producten zelf zijn wel goed.

Hoodies

neely-Hoeve

leuke spullen

sokken

Gebr.E.en H.van Dijk

uitstekend assortiment

stickers

Agrifanshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Agrifanshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 25 juli 2022

Agrifanshop

Ben jij een trotse boer die zijn werk met liefde en passie doet? Een boer voor wie niets te veel is als het gaat om zijn dieren of zijn gewassen? Een boer die staat voor de kwaliteit van zijn producten en voor de passie waarmee hij zijn beroep uitoefent? Dan ben je bij de Agrifanshop.nl aan het juiste adres.

Deldenerstraat 186

7555AJ Hengelo