Corrinna De wit
- Sterke punten
- Het wordt snel bezorgt, en het zijn goede producten
- Verbeterpunten of tips
- Nee
Ik vind dot bedrijf goed
steeds correcte levering. Ook telefonische hulp bij problemen met een toestel.
Snel en kwaliteit
Stipte levering, ook goede stevige verpakking
Zeer fijne ervaring
Fijne Produkten. Ik bestel olijfolie
Goede service
Super service. Bekwaam personeel. Geen gelazer of besodemieter. Gewoon prima. 👍🏻👍🏻
Heel tevreden met mijn receptenboek
Goede ervaring betreft informatie en producten
Vriendelijke mails en antwoorden
Duidelijke uitleg, goede service
Duidelijkheid over levering, die i.v.m. voorraad een paar weken later was.
Goede en zuivere artikelen
aHealthylife verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
aHealthylife heeft de volgende resultaten bereikt:
aHealthylife
Nijverheidsweg 12
3762 ER Soest
Ik vind dot bedrijf goed
steeds correcte levering. Ook telefonische hulp bij problemen met een toestel.
Snel en kwaliteit
Heel tevreden met mijn receptenboek
Goede ervaring betreft informatie en producten
Vriendelijke mails en antwoorden
Duidelijke uitleg, goede service
Duidelijkheid over levering, die i.v.m. voorraad een paar weken later was.
Goede en zuivere artikelen
aHealthylife heeft de volgende resultaten bereikt: