Joyce Philips

Rianne de Boer

Goede producten
Goede en duidelijke info

Ingrid De-Gueldre-Wezemael

Prima producten en prima service

Uitgezochte en verantwoordbare producten
Buitengewoon boeiende en wetenschappelijk verantwoorde artikels met bronvermeldingen

Nieuwsbrieven kunnen soberder zonder al die publiciteit onderaan.1 link naar andere artikels en 1 naar producten van de webwinkel zou kunnen volstaan. In dat geval zou ik de nieuwsbrief... Nieuwsbrieven kunnen soberder zonder al die publiciteit onderaan.1 link naar andere artikels en 1 naar producten van de webwinkel zou kunnen volstaan. In dat geval zou ik de nieuwsbrief gemakkelijker naar iemand doorsturen.

Paula Luitingh

Zoek vaak info op voor een gezonder leven

interessante informatie en bij bestellingen een super snelle levering

kan niets bedenken

Arvid Kuipers - Gitaarstarters

Buitengewoon goed

Absolute topper is de snelle reacties op vragen. En dan nog van Juglen zelf ook. Dat maakt het voor mij helemaal af.

Ehhhhhhhhhhhhh..... Ehhhhhhhhhhhh...... stilte.... :-D

Martine Verkade

Eerlijke gefundeerde infoverstrekking
Onbevooroordeeld

Bernadette Duijndam

Eerlijke informatie, snelle reactie, service en bezorging. Ook snel een reactie indien er mailcontact is.

Betrouwbaar, er wordt veel gecheckt of beschikbare informatie klopt. En gekeken wat er over een onderwerp of product beschikbaar is aan informatie. Snel, netjes, duidelijk, duurzaam, gezond,... Betrouwbaar, er wordt veel gecheckt of beschikbare informatie klopt. En gekeken wat er over een onderwerp of product beschikbaar is aan informatie. Snel, netjes, duidelijk, duurzaam, gezond, verscheidenheid in producten.

Is een persoonlijke mening door thuissituatie. Ik vind een aantal producten heel erg duur. Dit zal ongetwijfeld terecht zijn maar voor mij veel te duur om aan te schaffen.

Nadine VERBIEST

Ik heb in totaal vier boeken gekocht bij dit bedrijf ivm gezondheid en voeding en ik ben heel blij met deze aankopen. Het zet zeker mensen aan om gezonder te gaan leven en ik ben van plan om nog... Ik heb in totaal vier boeken gekocht bij dit bedrijf ivm gezondheid en voeding en ik ben heel blij met deze aankopen. Het zet zeker mensen aan om gezonder te gaan leven en ik ben van plan om nog meer boeken te kopen bij dit bedrijf waar gezondheid van de mens toch voorop staat

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Super snel dus.

Raymond Deen

Snelle service met goede duurzame producten

Zie hierboven