Trudy

Onderhoud is weer prima gedaan ! Keurig netjes gewerkt .

Hoe verliep het inplannen van de werkzaamheden?

De werkzaamheden werden heel netjes en vakkundig uitgevoerd.

Wat vond u van onze monteur(s)?

De monteurs werkten netjes en hebben zich netjes voorgesteld, 1 monteur was al vaker bij ons geweest.
Wij zijn heel tevreden over hun .

nee.

Gerrie Hendriks

Via Google bij dit bedrijf terecht gekomen om onze defecte afzuig unit te vervangen en de kanalen schoon te maken , helaas was dit niet door " onze " installateur verteld .

Hoe verliep het inplannen van de werkzaamheden?

Inplannen afspraak liep super !

Super monteurs !

Geen .

Duidelijk en keurige uitleg over de mogelijkheden. Prima service.

Hoe verliep het inplannen van de werkzaamheden?

Het maken van de afspraak is per mail gegaan en verliep iets moeizamer maar was in laatste week van december dus door feestdagen waarschijnlijk.

Wat vond u van onze monteur(s)?

monteur was keurig en heeft alles goed uitgelegd.

Gern

Tejo en Els

Correcte inplanning, begintijd zeer punctueel, behulpzame en kundige monteurs (geen vraag bleef onbeantwoord), duidelijk in uitleg voor leken die eigenlijk nooit goed begrepen hebben hoe een WTW... Correcte inplanning, begintijd zeer punctueel, behulpzame en kundige monteurs (geen vraag bleef onbeantwoord), duidelijk in uitleg voor leken die eigenlijk nooit goed begrepen hebben hoe een WTW systeem in een nieuwbouwappartement werkt, zorgvuldig in uitvoering, niets blijft vuil achter

Perfect; geen onduidelijkheden

Wat vond u van onze monteur(s)?

Joey en Johan zijn sympathieke en professionele installatie techniek monteurs die een goed evenwicht weten te vinden tussen lekker doorwerken en vragen beantwoorden

Verbeteringen of tips?

Zeer tevreden; geen verbetertips!

Prima werk geleverd door plezierige en vakkundige medewerkers.

Hoe verliep het inplannen van de werkzaamheden?

Prima, is via een kennis verlopen.

Wat vond u van onze monteur(s)?

Helemaal prima, plezierige en vakkundige medewerkers.

Duidelijke en snelle communicatie, zeer goede service

Hoe verliep het inplannen van de werkzaamheden?

Prima, monteurs op tijd en netjes en rustig, werkzaamheden uitgelegd, binnen de aangegeven tijd klaar

Zeer vriendelijken kundig

M.C.Buijze

Keurig en beleefd, goed werk afgeleverd

Beleefd

Nvt

Maickel

Zeer correcte mensen met kennis van zaken. Beantwoorden vragen snel en vakkundig en komen met oplossingen. Werken zeer netjes. Jong bedrijf.

Hoe verliep het inplannen van de werkzaamheden?

Verliep zeer eenvoudig via e-mail en telefoon.

Wat vond u van onze monteur(s)?

Zeer correct, netjes en vakkundig

Ga zo door

Helga

Ze denken goed mee en goede en snelle service.

Hoe verliep het inplannen van de werkzaamheden?

Het verliep snel en adequaat. Na aanvraag via mail werd ik direct gebeld. Heel fijn.

Wat vond u van onze monteur(s)?

Ja alle contact verliep voorbeeldig.

Verbeteringen of tips?

Ik kan niets bedenken.....

De eerste ervaringen waren super goed en alles werd goed schoongemaakt, inclusief alle luchtroosters. Bij de laatste keer werd dit niet meegenomen en werd aangegeven dat dit niet bij het standaard... De eerste ervaringen waren super goed en alles werd goed schoongemaakt, inclusief alle luchtroosters. Bij de laatste keer werd dit niet meegenomen en werd aangegeven dat dit niet bij het standaard onderhoud hoort. Daar was ik wel van uit gegaan, dus valt tegen.

Hoe verliep het inplannen van de werkzaamheden?

Ik werd vaak gebeld voor het inplannen van een nwe afspraak. voorlopig wil ik geen nwe afspraak meer, nu de roosters niet bij het onderhoud blijken te horen. Ik heb wel tegen kennissen verteld dat... Ik werd vaak gebeld voor het inplannen van een nwe afspraak. voorlopig wil ik geen nwe afspraak meer, nu de roosters niet bij het onderhoud blijken te horen. Ik heb wel tegen kennissen verteld dat ik heel tevreden was voorheen, dat ook de roosters ed meegenomen werden....dat blijkt nu dus niet het geval....

Nette, vriendelijke monteur

Verbeteringen of tips?

Het was mij niet duidelijk dat de roosters er niet bij hoorden. Ze gaven aan dat dit kennelijk in de bevestigingsmail heeft gestaan, maar duidelijk zijn wat je kunt verwachten.