Goed werk geleverd

Hoe verliep het inplannen van de werkzaamheden?

Uitstekend vriendelijk behulpzaam en snel

Milan Brouwer

Mijn ervaring met Air System is top! Telefonisch werd ik netjes te woord gestaan, informatie werd duidelijk overgebracht en een afspraak werd ingepland. De monteur op locatie was erg aardig en heeft... Mijn ervaring met Air System is top! Telefonisch werd ik netjes te woord gestaan, informatie werd duidelijk overgebracht en een afspraak werd ingepland. De monteur op locatie was erg aardig en heeft goed werk geleverd!

Hoe verliep het inplannen van de werkzaamheden?

Prima! De afspraak kon snel ingepland worden op een voor mij prima tijdstip.

Wat vond u van onze monteur(s)?

De monteurs zijn erg netjes en aardig.

Lekker doorgaan zo!

Manouk Blikman

Goede communicatie, prima offerte, de ventilatiebox is snel geplaatst en de monteurs waren keurig op tijd.

Geen verbeteringen.

Wat vond u van onze monteur(s)?

Keurig op tijd en een goede plaatsing van de ventilatiebox

service was top!

J.P. Dicks - Smeets

Wij geven ze een 10....Zowel de contacten als de afspraken , het is allemaal perfect verlopen

Hoe verliep het inplannen van de werkzaamheden?

Het was allemaal volgens afspraak. Ze waren ook op de afgesproken datum en tijd.

Wat vond u van onze monteur(s)?

Het waren 2 hele nette en beleefde heren ,netjes voorgesteld en alles keurig afgewerkt en uitgelegd wat ze deden, gewoon perfekt.

Verbeteringen of tips?

Ik heb ze aanbevolen bij 14 van onze mede bewoners van het appartement ,ze laten allemaal de afzuig instalatie door Air systen schoonmaken en onderhouden ....dus een zeer tevreden klant.

Zeer tevreden !prima

Stavenuiter

Werken goed

goed

goed

Verbeteringen of tips?

voorzichtiger zijn , met werkschoenen op baden gaan staan. Een steentje en er zit een kras

Snel een afspraak kunnen inplannen, monteur werkt netjes en laat alles weer netjes achter, alleen maar positief.

Hoe verliep het inplannen van de werkzaamheden?

Geen op of aanmerkingen, supersnel een afspraak, zelfs een telefoontje dat t door omstandigheden later werd, helemaal top.

Wat vond u van onze monteur(s)?

Nette monteur, netjes gewerkt en opgeruimd.

Geen id

Wat vond u van onze monteur(s)?

Nette monteur, netjes gewerkt en opgeruimd.

Geen id

JW Rekveld

Konden op hele korte termijn de mechanische ventilatie vervangen. Goed advies, snel en schoon uitgevoerd. Bijzonder tevreden.

Hoe verliep het inplannen van de werkzaamheden?

snel en door regelmatig telefonische afstemming

Wat vond u van onze monteur(s)?

Bijzonder kundig en zeer netjes

Vooral zo houden