Deskundigheid

G.C. Koedood Holding BV

Top bedrijf en mensen

Services

Martin van Sinttruije

Komt op tijd en doet wat hij beloofd

Service

J. Mes

Keurig geholpen. Vriendelijk en deskundig.

Persoonlijke en deskundige benadering.

Jetty deleu

Vakmensen

Coen

Enorm tevreden over Rudi en Airco Xtra. Bedrijf is zeker aan te bevelen!

Enorm tevreden over Rudi en Airco Xtra. Bedrijf is zeker aan te bevelen!

Wij hadden bij Airco Xtra een offerte gevraagd voor de installatie van een 2-tal split airco's voor onze slaapkamers. Omdat wij graag advies wilden krijgen over de beste opties en plaatsing hebben wij een aantal vragen gesteld bij de aanvraag.

Rudi nam de volgende dag meteen contact op om een vrijblijvende afspraak te maken om te situatie te kunnen bekijken. Hij heeft daarin goed advies gegeven, onder andere over verschillende merken (LG, Mitsubishi of Daikin) en de benodigde capaciteit voor de verschillende ruimtes. Daarnaast was het voor ons belangrijk dat de buitenunit's zoveel mogelijk buiten het zicht werden geplaatst.

Op basis van het advies en een zeer redelijke prijs besloten om daadwerkelijk tot opdracht over te gaan. De termijn waarop de installatie kon plaatsvinden was iets later, maar had ook te maken met de vakantieperiode.

Afspraak gemaakt voor plaatsing. Rudi was exact op tijd op de afgesproken data en werkt enorm netjes. Eigen stofzuiger bij, schoenen uit op het moment dat er binnen wordt gewerkt, etc.
De installatie ziet er dan ook top uit. De buitenunits zoals gevraagd geheel uit het zicht. De binnen units netjes en strak geplaatst en goed afgewerkt. Al het vuil is meegenomen, net als de oude bestaande airco.

Duidelijk is dat Rudi kwaliteit levert en exact nakomt wat vooraf is afgesproken. Super tevreden met dit werk!

geeft goed advies en denkt goed mee, prima prijs, komt afspraken volledig na en werkt enorm netjes

Marcel Zuidgeest

Helder advies, verschillende keuzes en goede prijs informatie

C. den Uil

De installatie is naar wens en perfect uitgevoerd.

klantvriendelijk en nette afwerking.

Dekgro

Van A tot Z zeer vakkundig en professioneel geholpen.

Netheid en kundigheid

Marcel

Snelle levering en zeer netjes gemonteerd

De afwerking is heel netjes gedaan. De monteur werk ook heel netjes en schoon.