H vogelesang
- Product of service:
- Airco
Rudi heeft netjes werk afgeleverd
Komen afspraken na
Een bedrijf waar je je prettig bij voelt vriendelijk, deskundig en werken zeer netjes
Snel en correct
Top bedrijf en mensen
Komt op tijd en doet wat hij beloofd
Keurig geholpen. Vriendelijk en deskundig.
Enorm tevreden over Rudi en Airco Xtra. Bedrijf is zeker aan te bevelen! Wij hadden bij Airco Xtra een offerte gevraagd voor de installatie van een 2-tal split airco's voor onze slaapkamers. Omdat wij graag advies wilden krijgen over de beste opties en plaatsing hebben wij een aantal vragen gesteld bij de aanvraag. Rudi nam de volgende dag meteen contact op om een vrijblijvende afspraak te maken om te situatie te kunnen bekijken. Hij heeft daarin goed advies gegeven, onder andere over verschillende merken (LG, Mitsubishi of Daikin) en de benodigde capaciteit voor de verschillende ruimtes. Daarnaast was het voor ons belangrijk dat de buitenunit's zoveel mogelijk buiten het zicht werden geplaatst. Op basis van het advies en een zeer redelijke prijs besloten om daadwerkelijk tot opdracht over te gaan. De termijn waarop de installatie kon plaatsvinden was iets later, maar had ook te maken met de vakantieperiode. Afspraak gemaakt voor plaatsing. Rudi was exact op tijd op de afgesproken data en werkt enorm netjes. Eigen stofzuiger bij, schoenen uit op het moment dat er binnen wordt gewerkt, etc. De installatie ziet er dan ook top uit. De buitenunits zoals gevraagd geheel uit het zicht. De binnen units netjes en strak geplaatst en goed afgewerkt. Al het vuil is meegenomen, net als de oude bestaande airco. Duidelijk is dat Rudi kwaliteit levert en exact nakomt wat vooraf is afgesproken. Super tevreden met dit werk!
De installatie is naar wens en perfect uitgevoerd.
Van A tot Z zeer vakkundig en professioneel geholpen.
Snelle levering en zeer netjes gemonteerd
Vakkundig, vriendelijk, snel terugkoppeling , goed communiceren, precies, net werk. Top.
Airco Xtra verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Airco Xtra heeft de volgende resultaten bereikt:
Rudi heeft netjes werk afgeleverd
Komen afspraken na
Snel en correct
Top bedrijf en mensen
Komt op tijd en doet wat hij beloofd
Keurig geholpen. Vriendelijk en deskundig.
De installatie is naar wens en perfect uitgevoerd.
Van A tot Z zeer vakkundig en professioneel geholpen.
Snelle levering en zeer netjes gemonteerd
Airco Xtra heeft de volgende resultaten bereikt: