Deskundigheid

Rikkers

Komen afspraken na

Airco Daikin

Marc de Groen

Een bedrijf waar je je prettig bij voelt vriendelijk, deskundig en werken zeer netjes

Daikon airco systeem

Top bedrijf en mensen

Martin van Sinttruije

Komt op tijd en doet wat hij beloofd

J. Mes

Keurig geholpen. Vriendelijk en deskundig.

Daikin Aico

Jetty deleu

Coen

Enorm tevreden over Rudi en Airco Xtra. Bedrijf is zeker aan te bevelen! Wij hadden bij Airco Xtra een offerte gevraagd voor de installatie van een 2-tal split airco's voor onze slaapkamers. Omdat wij graag advies wilden krijgen over de beste opties en plaatsing hebben wij een aantal vragen gesteld bij de aanvraag. Rudi nam de volgende dag meteen contact op om een vrijblijvende afspraak te maken om te situatie te kunnen bekijken. Hij heeft daarin goed advies gegeven, onder andere over verschillende merken (LG, Mitsubishi of Daikin) en de benodigde capaciteit voor de verschillende ruimtes. Daarnaast was het voor ons belangrijk dat de buitenunit's zoveel mogelijk buiten het zicht werden geplaatst. Op basis van het advies en een zeer redelijke prijs besloten om daadwerkelijk tot opdracht over te gaan. De termijn waarop de installatie kon plaatsvinden was iets later, maar had ook te maken met de vakantieperiode. Afspraak gemaakt voor plaatsing. Rudi was exact op tijd op de afgesproken data en werkt enorm netjes. Eigen stofzuiger bij, schoenen uit op het moment dat er binnen wordt gewerkt, etc. De installatie ziet er dan ook top uit. De buitenunits zoals gevraagd geheel uit het zicht. De binnen units netjes en strak geplaatst en goed afgewerkt. Al het vuil is meegenomen, net als de oude bestaande airco. Duidelijk is dat Rudi kwaliteit levert en exact nakomt wat vooraf is afgesproken. Super tevreden met dit werk!

2x Mitsubishi split airco

Marcel Zuidgeest

C. den Uil

De installatie is naar wens en perfect uitgevoerd.

Multi-split Mitsubishi set

Dekgro

Van A tot Z zeer vakkundig en professioneel geholpen.

7.1kw Mitsubishi

Marcel

Snelle levering en zeer netjes gemonteerd

Cees Boon

Vakkundig, vriendelijk, snel terugkoppeling , goed communiceren, precies, net werk. Top.

Product of service:
Stylish 5 kw wand airco met 5kw buitenunit en een 2,5kw vloer airco met aparte buitenunit beide van Daikin

Airco Xtra verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Airco Xtra heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 31 maart 2023

Airco Xtra

Wij zijn Airco-Xtra Airco Xtra is uw airco specialist gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Kwaliteit en persoonlijke service komen bij ons altijd op de eerste plaats. Maak kennis met onze ervaring. De experts van Airco Xtra staan voor u klaar met gratis en deskundig advies.

Houtschelf 15a

Top bedrijf en mensen

Martin van Sinttruije

Komt op tijd en doet wat hij beloofd

J. Mes

Keurig geholpen. Vriendelijk en deskundig.

Daikin Aico

Jetty deleu

Coen

2x Mitsubishi split airco

Marcel Zuidgeest

C. den Uil

De installatie is naar wens en perfect uitgevoerd.

Multi-split Mitsubishi set

Dekgro

Van A tot Z zeer vakkundig en professioneel geholpen.

7.1kw Mitsubishi

Marcel