Eew
1 ding wil ik wel even kwijt, dat is dat er in de verpakking van 100 nu 4 zakjes thee minder in zitten maar wel dezelfde prijs kosten! Misschien gewoon weer 100 zakjes erin !
Super lief dat ik een kado kreeg in de vorm van nieuwe thee soort en een glas!
Vele deodorants gebruikt en niets hielp voor mijn hormoonzweet maar sinds ik alka deodorant gebruik ben ik niet meer onzeker kan het iedereen aanraden die ook tobt met hormoonzweet in de overgang
Volgende keer svp alleen het bestelde leveren.
OK
Deo werkt prima en ruikt erg lekker. Geen irritatie van de huid. Perfect
Ik ben zeer tevreden
nee
De thee die ik besteld heb is heel goed en mij ook geholpen
Als ik het product langer kan gebruiken, dan kan ik pas kunnen die 3 sterren meer worden.
Ik ben groooote fan van jullie producten. De deo was vroeger mijn topper maar sinds de nieuwe formule ben ik echt ongelukkig. Hij werkt gewoon niet. Spijtig. Hopelijk ben ik niet de enige en komen jullie erop terug.
Gebruik de Alka crème voor body en gezicht. De huid is sinds het gebruik van de Alka crème veel rustiger.
Met de producten ben ik heel blij echt aan te raden
Vlotte service
Alka.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Super lief dat ik een kado kreeg in de vorm van nieuwe thee soort en een glas!
Volgende keer svp alleen het bestelde leveren.
OK
Deo werkt prima en ruikt erg lekker. Geen irritatie van de huid. Perfect