M hARTHOORN
Had veel pijn AAN DE HANDEN EN DAT IS NU EEN STUK MINDER
Crème is goed en de thee ook.
Super lekkere crème een echte aanrader smeert heel goed uit en een lekkere zachte huid.
Prima product
Klantvriendelijkheid is uitstekend.
Alka is top, maar wel erg prijzig
Niet echt
Lekkere thee
Ga zo door
Alles was perfect, top producten
Ik neem het mee naar Portugal, daar is het (nog;) niet te koop
Alka.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Alka.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Had veel pijn AAN DE HANDEN EN DAT IS NU EEN STUK MINDER
Crème is goed en de thee ook.
Prima product
Klantvriendelijkheid is uitstekend.