Leo
We hebben een mooie herinnering aan onze dochter gekregen met de 3-D foto in kristal
- Sterke punten
- Snel geleverd, goede kwaliteit en mooi verzorgd.
- Verbeterpunten of tips
- Nee
Mijn ervaring is heel erg goed! We hebben een mooie waxinehouder 3D foto in glas besteld van onze overleden kat, en wat is die prachtig geworden. We zijn er heel erg blij mee!
Tevreden over de snelle levering.
Goed!
Mooi!!!! En super snelle service
Geweldig! Altijd snel reactie en goede advies. Kwaliteit is ook super!
Super service
Geweldige serviceniveau geweldige foto.
Zeer klantgericht en prachtig product!
3D foto als kado en herinnering voor nieuw getrouwd echtpaar.
prima , bestelling zsm geleverd , aanrader . en product ziet er netjes uit.
Erg goed en snelle levering
Heel positief zeer snelle respons op vraag via email en hele goeie en uitstekende advies ivm raadpleging van 3d foto in glas.
Goede communicatie via mail en snelle service. Informatie die niet via de website te vinden is kon ik wel snel via mail krijgen
All-in Crystal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
All-in Crystal heeft de volgende resultaten bereikt:
All-in Crystal
Van Diepenbroekstraat 11
7631JL Ootmarsum
Tevreden over de snelle levering.
Goed!
Mooi!!!! En super snelle service
Geweldig! Altijd snel reactie en goede advies. Kwaliteit is ook super!
Super service
Geweldige serviceniveau geweldige foto.
Zeer klantgericht en prachtig product!
3D foto als kado en herinnering voor nieuw getrouwd echtpaar.
prima , bestelling zsm geleverd , aanrader . en product ziet er netjes uit.
Erg goed en snelle levering
All-in Crystal heeft de volgende resultaten bereikt: