anonymous
Bedrijf is onbereikbaar
Mijn kast is beschadigt aangekomen door het transport. Complimenten naar All In Interior voor de top service. Binnen een week is de kast omgeruild. Ondanks het vervelend is dat ik er voor moest thuis blijven ben ik ontzettend blij met de snelle en goede service.
Tafel besteld en binnen een week geleverd. Heel blij!
Alles perfect verlopen!
Dit is werkelijk een bedrijf wat met je meedenkt! Correct antwoorden op mail, bellen als het niet op voorraad is. Vriendelijk, dit kom je online niet vaak meer tegen.
Al 3 weken verder en nog niets ontvangen,zeer slecht
Mooie salontafel besteld van bijboo. Kwaliteit is goed en in verhouding echt niet duur! Werd netjes binnen 3 dagen met Postnl bezorgd. in 2 losse delen (pakketten). Dankjulliewel
In een woord: Subliem! . Ik vind het jammer om te zien dat mensen altijd slechte reviews achterlaten als iets niet bevalt maar de mensen goede reviews vergeten. Dus hierom een keer een positieve review wat voor mensen blijkbaar lastig is tegenwoordig... Mooie bestelling gedaan werd via hun transporteur afgeleverd iets met renus. 2 jongens hebben alles netjes IN de woning geplaatst. Kreeg van te voren een mailtje om een afspraak op eigen tijdstip uit te kiezen. Vervolgens hebben ze het karton netjes meegenomen. Ideaal, soepel en binnen de levertermijn!
Ik heb 4 februari j.l. een fauteuil besteld, met een levertijd van 1 tot 6 dagen. Ik heb deze fauteuil nog steeds niet ontvangen. U begrijpt dat ik daar niet blij van word. Wel heb ik vorige week een mail ontvangen waarin staat vermeld dat de levering vertraagd is. De fauteuil is gisteren geleverd. Hij is prachtig en we zijn er blij mee. Ter compensatie hebben we een kortingsvoucher van €50 ontvangen. Heel mooi gebaar.
Ontzettend blij met mijn nieuw geleverde kast. Fijne mensen over de vloer tijdens de levering en ze hebben het afval mee terug genomen. Super!!!
Mooie stoelen besteld. Prima levering, en goede prijs / kwaliteit van By-boo.
Begin januari twee vazen besteld. Deze zijn helaas nooit geleverd. Meerdere keren contact gehad met de klantenservice. Klantenservice zou erachter gaan wat een paar dagen kon duren. Nu 2,5 week verder nog steeds niks gehoord erover. Houden je aan het lijntje en geven de schuld aan post NL en die vazen gaan we natuurlijk nooit meer geleverd krijgen.
Richmond huisdierenbed gekocht. Was er lang naar opzoek niemand had ze echt op voorraad bij 2 concurrenten besteld en valse beloftes... Deze partij zit volgensmij veel geld achter gezien zei deze wel echt op voorraad hebben (wat tegen mij gezegd werd) in iedergeval ze zijn de enige partij die het waar kon maken dit bedje voor mijn hond te leveren optijd.
De stoelen die wij hebben ontvangen zijn prachtig. Heel blij mee! Duidelijke communicatie over het transport en alles netjes uitgepakt conform de white glove service.
Bank gekocht. Heb deze link ontvangen om een recensie achter te laten. Alles is goed verlopen hartelijk dank .
All In Interior verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
All In Interior heeft de volgende resultaten bereikt:
Bedrijf is onbereikbaar
Tafel besteld en binnen een week geleverd. Heel blij!
Alles perfect verlopen!
Al 3 weken verder en nog niets ontvangen,zeer slecht
Mooie stoelen besteld. Prima levering, en goede prijs / kwaliteit van By-boo.
All In Interior heeft de volgende resultaten bereikt: