Medewerkers zijn vriendelijk en service gericht. Meubels zijn van goede kwaliteit.
Amina
Mooie Kandelaren richmond
Monica Berends
Heb nog steeds niets ontvangen
Bauke Strobos
Netjes verzorgd. Klantenservice vriendelijk.
Greet deusing
Helemaal top! Goede producten met top prijzen
Fouzia Zraidi
Hennie
Alles goed verlopen.
Ouassima Arabe
Ik heb een zeer onaangename ervaring gehad met dit bedrijf. In eerste instantie kocht ik een bank die ik erg graag wilde hebben. Na de betaling zou ik enkele leverdata krijgen om uit te kiezen....Ik heb een zeer onaangename ervaring gehad met dit bedrijf. In eerste instantie kocht ik een bank die ik erg graag wilde hebben. Na de betaling zou ik enkele leverdata krijgen om uit te kiezen. Echter, na lang wachten en meerdere gesprekken via apps en telefoontjes kreeg ik telkens verschillende informatie. Op een gegeven moment vertelde een medewerker mij dat de bank niet op voorraad was, terwijl ik al die tijd aan het lijntje werd gehouden terwijl ze wisten dat de bank niet leverbaar was. Dit vond ik zeer teleurstellend. Uiteindelijk vond ik een andere bank met hulp van Kevin, die alles snel oppakte en met mij naar oplossingen zocht. Na veel gedoe bij de levering, waarbij de bezorgers mijn ouders vertelden dat de banken niet naar de derde verdieping zouden worden gebracht, terwijl dit wel was afgesproken, werd uiteindelijk de bank wel naar boven gebracht. Helaas ontdekte ik twee dagen later dat de bank van binnen kapot was, wat ik erg jammer vind. Ik wacht nog op nieuws over het vervangen van dat stukje. Ook zou de salontafel meegeleverd worden, maar tot op heden nog niks ontvangen.
Mooie site maar helaas wat het produkt te klein, nog steeds mijn geld niet terug of een reactie ontvangen dat ze er mee bezig zijn, Pakket heb ik via post nl met track en trace teruggestuurd 7 dagen...Mooie site maar helaas wat het produkt te klein, nog steeds mijn geld niet terug of een reactie ontvangen dat ze er mee bezig zijn, Pakket heb ik via post nl met track en trace teruggestuurd 7 dagen geleden, weer gebeld maar nog niks gehoord, ik zou worden teruggebeld
Koen
Heel erg tevreden met mijn bestelling. Producten van topkwaliteit en alles kwam netjes op tijd. Goede ervaring!