9.6 /10

checkbox100% beveelt All Over Tours aan!

Elvire Kuyck en Hans Juray

Prima verzorgd, mooie locaties, alle transfers klopten, een zeer ontspannen vakantie.

Frans-Polynesie
De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
Vahine eiland in de lagune bij Tikehau. De combinatie van een prachtige omgeving met een prima verzorging. Waanzinnig mooie kleuren van de lagune's.
Overige opmerkingen:
Tijdens deze reis hebben we 4 van de 5 eilandengroepen van Frans-Polynesie bezocht. Eilandengroepen in verschillende stadia van ontwikkeling tot een atol, divers en interessant.

Maureen Belderink

Geweldig

De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
Het mooie hotel in Kaapstad en het game reserve. En dat er iemand je opwacht op het vliegveld en je naar je hotel brengt is toch een feestje
Overige opmerkingen:
All Over Tours had een prachtige reis samengesteld met fantastische accommodaties. Het was precies de goede mix, waardoor elke plek weer een vakantie op zich was.

Sven Brouns

Prachtige, op maat gemaakte reis naar Indonesië met geweldige ervaringen, adembenemende locaties en perfecte invulling van al onze wensen!

De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
Het mooiste moment van de reis was de orang-oetan en een komodovaraan van dichtbij te zien.
Indonesië

Kleuren van de zee,vriendelijke mensen En prachtige stranden

Familie Govers

Uitstekend

De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
De safari's met gids met eigen familie in jeep (7 personen)
Tanzania en Zanzibar

Jan Zwarthoed

SterSterSterHalve sterLege ster

Alles was tot in de puntjes geregeld, ontvangst op de vliegvelden, de gidsen die zeer goed waren , Alle hotels waren perfect .

De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
we hebben zoveel mooie ervaringen gehad .Het natuurschoon van La reunion, de road naar Cilaos , met al zijn bochten.Hotel Diana Dea en het bezoek aan de nog actieve vulkaan La Fournaise was toch wewl 1 van de hoogtepunten. Het eiland Mauritius een geweldige tour gehad ,.bezoek aan takamaka, een wijnmakerij die wijn maakt van Lycee, en de rum proeverijen , bezoek aan de botanische tuinen in Pamplemous.. En niet te vergeten alle dage super dineren in alle restaurants en hotels ,
combinatiereis la reunion & Mauritius
Overige opmerkingen:
als je een auto huurt op la reunion huur dan wel een automaat , ivm met schakelen, door de bochten die gemaakt moeten worden.

Lizette Willemse

in 1 woord FANTATISCH

Zuid Afrika en Mozambique
Uitmuntende service, mooie kleine boetiek hotels
De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
De afwisseling tijdens de reis (cultuur en natuur), verscheidenheid in natuur (strand, bergen)

Pauline

Boven verwachting, All over tours heeft de reis mooi opgebouwd de mooiste bestemming Bora Bora voor het laatst met het prachtige uitzicht vanaf onze overwater villa. All over tours heeft al onze wensen voor deze reis waargemaakt.

De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
De mooie zee, echt waaaanzinnig!!
Overige opmerkingen:
Een prachtige ervaring rijker!

Suzan van Klink

Het was een heerlijke reis, met veel comfort en avontuur.

De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
Het verblijf en de game drives in het Kariega Parc waren heel erg leuk en intens. We hebben met het hele gezin enorm genoten van alle dieren en het avontuur. Ondanks de winter in Zuid-Afrika was dit voor ons een perfecte tijd om dit schitterende land (een beetje) te leren kennen.

Simone de Vries

Alles goed geregeld. Contact voor en na de reis is heel prettig.

De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
De mooie rijstvelden en de vriendelijke mensen.
Noord Vietnam

Raymond Paap

Een ongelofelijk mooie ervaring!

Super geregeld!
Rangiroa & Fakarava
De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
Spelen met dolfijnen op Rangiroa en de Wall of Sharks op Fakarava.

Ilana Martens

Zeer goed verzorgd, duidelijk reisschema met genoeg tijd voor eigen invulling.

Zuid Afrika
De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
Boottocht in Gansbaai, op zoek naar walvissen.

Angéle

Alles top geregeld

Oman zighy bay
Alles

Els van Emmerik

Om nooit de vergeten

Japan
De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
De berg van Matsuyama beklimmen om uit te komen bij een prachtig houten kasteel omringd door kersenbloesems met uitzicht over de hele stad. Het leek wel een totaal andere wereld!

All Over Tours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

All Over Tours heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2023

All Over Tours

All Over Tours is al 30 jaar specialist in droomreizen op maat naar Zuid-Afrika, Azië, de Indische Oceaan Eilanden, Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Het aanbod bestaat uit authentieke en exclusieve reizen naar prachtige bestemmingen en kleinschalige accommodaties. Aan de hand van uw wensen wordt een volledige reis op maat samengesteld.

Noordplein 23

Kleuren van de zee,vriendelijke mensen En prachtige stranden

Familie Govers

Uitstekend

De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
De safari's met gids met eigen familie in jeep (7 personen)
Tanzania en Zanzibar

Zuid Afrika en Mozambique
Uitmuntende service, mooie kleine boetiek hotels

Pauline

De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
De mooie zee, echt waaaanzinnig!!
Overige opmerkingen:
Een prachtige ervaring rijker!

Suzan van Klink

Het was een heerlijke reis, met veel comfort en avontuur.

Simone de Vries

Alles goed geregeld. Contact voor en na de reis is heel prettig.

De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
De mooie rijstvelden en de vriendelijke mensen.
Noord Vietnam

Raymond Paap

Een ongelofelijk mooie ervaring!

Super geregeld!
Rangiroa & Fakarava
De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
Spelen met dolfijnen op Rangiroa en de Wall of Sharks op Fakarava.

Ilana Martens

Zeer goed verzorgd, duidelijk reisschema met genoeg tijd voor eigen invulling.

Zuid Afrika
De mooiste ervaring tijdens mijn reis:
Boottocht in Gansbaai, op zoek naar walvissen.

Angéle

Alles top geregeld