Annika Barsch

Fijne ervaring

Voor zover geen verbeterpunten

Dhr. Reinier van der Eem

Ben altijd vrijdelijk en aardig behandeld bij All4running en er is een groot aanbod van schoenen. Het valt mij op dat de omschrijving bij de schoenen vaak hetzelfde is of misschien komt dit door de... Ben altijd vrijdelijk en aardig behandeld bij All4running en er is een groot aanbod van schoenen. Het valt mij op dat de omschrijving bij de schoenen vaak hetzelfde is of misschien komt dit door de schoenen waar ik naar kijk.
Hoe het lopen met een schoen uitpakt is wisselend. De eerder bestelde Hoka Mach 6 is in tegenstelling tot de omschrijving een langzame schoen, die inzakt en niet "responsief" is. De Saucony Sinister die ik nu laatst heb mogen aanschaffen is een duidelijk betere schoen en scheelt 10min op de 12 km.

Er zijn redelijk wat dingen om op te selecteren om de keuze te maken . In bijzonder blij met het kunnen aangeven van de mate van hieldrop.

Ik mis selectie criteria over voorvoet-middenvoet-hak lander dat zou het zoeken duidelijk verbeteren.

Inge Van Kaert

Uitleg bij de loopschoenen. Welke afstand, ondergrond, demping,...

Ik mis het retourlabel dat vroeger in de zakken zit. Ik bestel bijna maandelijks nieuwe loopschoenen, maar soms zitten deze niet helemaal perfect en dus stuur ik ze terug en bestel een ander paar... Ik mis het retourlabel dat vroeger in de zakken zit. Ik bestel bijna maandelijks nieuwe loopschoenen, maar soms zitten deze niet helemaal perfect en dus stuur ik ze terug en bestel een ander paar omdat loopschoenen perfect moeten zitten. Ipv retourlabel moet ik nu een aanvraag doen die moet dan worden goedgekeurd, dan moet je het weer retour gaan inboeken, label zelf printen... Heel deze admin neemt het plezier weg en ben daarom al op andere sites aan het kijken omdat ik dit zo vervelend vind.

Patrick Vanaken

Top correcte afhandeling! Bestelling op tijd in huis!

Overzichtelijke wedsite

Aankondigen kortingen!

Francien Boumahraz

Product is niet wat het aangeeft handschoenen zouden waterdicht zijn dit was niet het geval

Kees van der Heijden

loopband in winkel die er toen in Den Haag was, zodat ik de juiste schoen gekocht heb, Brooks Adrenaline GTS.... en nu alleen nog Brooks schoenen koop.

De omschrijvingen van de schoenen staan er niet meer altijd.

Olivier Monbailliu

Verkeerde maat, terug opgestuurd en weekje later geld overgemaakt

Goede communicatie en vriendelijk

Wouter

Op internet snel en makkelijk de juiste schoenen besteld en correct ontvangen

Snel en wat ik heb besteld

Anne

Zeer positief 👍🏻

Informatie op website, bestel gemak en de snelle bezorging.

Dhr. P Raaijmakers

Snelle en correcte levering

Snelle levering. Ook retour werd netjes en vlot verwerkt