J
- Sterke punten
- Overzichtelijke website
- Verbeterpunten of tips
- Betere klantvriendelijkheid. Mail lezen ipv scannen.
- Aangekocht product
- Hardloopschoenen
Gevonden via Google
Heel goed en deskundig!
Snelle levering, traag met afhandelen ruil
De schoenen die ik ontvangen heb zijn te klein. Ik heb een mail gestuurd en gevraagd hoe te retourneren. Nog geen antwoord gehad.
zeer goed en dingen oplossen als er iets fout gaat
Prima 👌🏼
Straight forward.
Super! Goede en snelle service.
Meerdere online bestellingen gedaan, verloopt altijd soepel.
Gemakkelijk besteld en snel geleverd: top.
Altijd goed
Alles prima - correct en goede producten
snelle levering
All4running verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
All4running heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering, traag met afhandelen ruil
zeer goed en dingen oplossen als er iets fout gaat
Prima 👌🏼
Straight forward.
Super! Goede en snelle service.
Meerdere online bestellingen gedaan, verloopt altijd soepel.
Gemakkelijk besteld en snel geleverd: top.
Altijd goed
Alles prima - correct en goede producten