privé
Offerte, prijs, uitvoering, afspraken en communicatie zoals het hoort bij een professionele aanpak door een ernstig bedrijf. Zoek niet verder, Allclean is een aanrader .
- Product of service:
- sanering mazouttank
Zeer goede uitvoering van de werken. Goede prijs.
super efficient en vriendelijk, ontdekt via internet
Het kan beter
Heel goed
Top!!
Wij zijn tevreden over het schoonmaken
Goede communicatie met het bedrijf en altijd keurig te woord gestaan.
Goede ervaringen, personeel goed en vriendelijk, informatievoorziening goed.
Allclean verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Allclean heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goede uitvoering van de werken. Goede prijs.
super efficient en vriendelijk, ontdekt via internet
Het kan beter
Heel goed
Top!!
Wij zijn tevreden over het schoonmaken
Goede communicatie met het bedrijf en altijd keurig te woord gestaan.
Goede ervaringen, personeel goed en vriendelijk, informatievoorziening goed.
Allclean heeft de volgende resultaten bereikt: