Duidelijke site, snelle levering en heel goede kwaliteit van de extensions!

Bij alleen haar heb ik pruik kammetjes en een haarband besteld. Op de afbeelding van de kammetjes stonden er 4 afgebeeld maar ik ontving er maar eentje. Na mail contact heb ik de overige kammetjes... Bij alleen haar heb ik pruik kammetjes en een haarband besteld. Op de afbeelding van de kammetjes stonden er 4 afgebeeld maar ik ontving er maar eentje. Na mail contact heb ik de overige kammetjes ook nog gekregen. Dus mijn ervaring is goed met dit bedrijf. Ik zal hier zeker nog een keer terug keren.

Vriendelijke en snelle klantenservice.

Mijn tip was om de afbeelding van de kammetjes of de omschrijving te veranderen zodat het duidelijk is hoeveel je er ontvangt. Hier zijn zij van op de hoogte.

Tevreden

Tevreden over de geleverde producten.
Snelle levering.
Tevreden!

Doe zo verder!

Al enkele keren extensions besteld bij jullie

Duidelijke site en snelle bezorgtijd

Kans tot betalen bij ontvangst

Veel keuze in kleur.

Zeer snelle levering!

Top producten! Uithaalvloeistof werkt ook super! Bedankt

De kwaliteit van de clip in extensions zijn helaas niet meer wat ik gewent was , het haar per mat is heel dun doordat ik het al
uit de verpakking had kon ik het ook niet meer terug sturen.

De verzending is mooi vlot

Maak het haar per mat weer wat dikker

Reactie Alleenhaar.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Het haar van de clip-ins die u heeft besteld is altijd rond de 105 gram geweest. We zien in uw bestel geschiedenis dat u de Remy Fantasy clip-ins gewend bent. De dikte van het haar klopt dan ook met wat u aangeeft. De Remy Clip-in extensions zijn namelijk 120 gram en veel dikker. U kunt dan beter kiezen voor onze Fantasy Remy Clip-in Extensions! groetjes, AlleenHaar

Naomi

Top, goedkoop en snel

top

Snelle levering, het haar voelt goed aan.

Anne

Ik ben super tevreden met het haar dat ik besteld heb.
Ik had de micro ring extensions besteld , alleen miste er 2 ringetjes. Gelukkig hadden we zelf nog ringetjes.
Heel erg tevreden!...
Ik ben super tevreden met het haar dat ik besteld heb.
Heel erg tevreden!
En heb al veel complimenten gehad en reacties van meiden die dit ook hier gaan bestellen??

Wij miste 2 ringetjes , dus misschien is het handiger om extra ringetjes te leveren in een pakje, dan weet je altijd dat je genoeg hebt ipv het precieze aantal.