Snelle levering ! Correct

Alles uitstekend

Mijn extensions zijn prachtig keurig op tijd geleverd ik hoop ee weer lang van te mogen genieten........

Een prima verloop van bestellen naar bezorging

krista

Ik ben zo blij dat ik eindelijk een site heb gevonden in Nederland die goede kwaliteit haar verkoopt.
De frontal die ik kocht is geweldig! valt niet uit en het haar is super zacht. ik ben erg tevreden hierover. ook over de levering het was de volgende dag al in huis.

snelle levering.

Duidelijke informatie op de site

Nvt

Ik ken ze net, tor nu toe goede service

Weet ik nog niet

Meer info, en reviews en doorverwijzen naar andere sites

Dos Santos T.

Ik heb een vraag of er mensen zijn die slecht ervaring hebben gehaad met Peruvian Virgen hair van Alleen Haar en wat hun ervaring waren met deze specifieke soort haar.
Want de ervaring van...
Want de ervaring van mijn vrouw is niet zo best voor de tweede keer .
Eerste keer werd door Alleen Haar verteld dat het aan een fabrieksfout lag en ze kreeg geen geld terug maar weer dezelfde haar als compensatie en nu voor de tweede keer schuiven zij de schuld aan de koper door te zeggen dat het niet goed werd verzorgd.
Alleen het probleen nu is dat helemaal niets aan de haar werd gebruikt zelfs water niet.
En dat in minder dan 24h moest ie weer eruit worden gedaan omdat het aan elkaar begon te vewen zoals een visnet. Voor bijna €300 aan Peruvian Virgen Hair gekocht en nu zeg Alleen Haar dat er geen garantie wordt gegeven voor dit product.
En dit is de antwoord vandaag van Alleen Haar aan ons.
Beste, u heeft al eerder een klacht over hetzelfde haar ingeleverd zoals ik het begrijp. Het is onmogelijk dat de kwaliteit niet goed is aangezien wij dit haar al lange tijd verkopen aan meerdere klanten en dit probleem zelden voorkomt. Vorige keer is ook gebleken dat de klachten te wijten zijn aan de verzorging. Kinky haar moet nou eenmaal nauwkeurig worden verzorgd. U kunt het haar niet nogmaals bij ons inleveren daar deze klacht al eerder is ingediend. Wij geven daarnaast ook geen garantie zoals onze webshop aangeeft. Ik adviseer u na te gaan hoe kinky haar moet worden verzorgd en dat te proberen. U kunt ons bezoeken op afspraak, maar wij kunnen helaas niets voor u betekenen qua garantie. Wellicht is het een optie ander soort haar te proberen. Mvg AlleenHaar

Dat jullie toegeven dat dit haar echt niet is een beste wat jullie mijn willen laten geloven.

Dos Santos T.

Emmiddels heeft mijn vrouw jullie haar Peruvian Virgen hair van (05-05-2017)weer gebruikt en het is weer een tegenvaller geworden, dit vinden wij niet meer als fabriksfout zoals toen.
Dit gaat...
Dit gaat echt over de kwaliteit van jullie haar.
Ze heeft gisteren 09-12-2017 jullie haar op haar Hoofd laten zetten en betaald daarvoor en dit is het resultaat voor het volgende dag.
Jullie haar beginnen weer zoals de andere te worden een visnet, zelfs wij begrijpen niet waarom het in minder dan 24h het zo wordt.
Ik en mijn vrouw zijn helemaal niet blij met dit situatie en we willen jullie op bezoek komen voor de kerst.
Het is jammer dat op deze site geen foto's kan worden getoond.

Fabienne de vries

Zeer snelle levering, alles staat duidelijk op de site weergegeven, het haar is van super mooie kwaliteit en de prijs is ook nog betaalbaar. Zeer tevreden en zal zo weer haar bij alleenhaar.nl... Zeer snelle levering, alles staat duidelijk op de site weergegeven, het haar is van super mooie kwaliteit en de prijs is ook nog betaalbaar. Zeer tevreden en zal zo weer haar bij alleenhaar.nl bestellen. zou het zeker aanbevelen aan al mijn vriendinnen.

goeie kwaliteit

zoals ik het heb ervaren zie ik geen tips of verbeterpunten

Malisu

Super gewoon

snel voor de levering!

niks eigenlijk!

Bernadette

Betrouwbaar met bezorgen, heb nu 2 weken de extentions in, de punten waren heel dun maar mijn kapster dacht dat het wel goed zou komen, maar helaas, het is helaas niet wat ik er van verwacht had, ik... Betrouwbaar met bezorgen, heb nu 2 weken de extentions in, de punten waren heel dun maar mijn kapster dacht dat het wel goed zou komen, maar helaas, het is helaas niet wat ik er van verwacht had, ik had "bighair" genomen het breekt snel af en voelt heel droog als touw, als ik het net gekamt heb zit het mooi maar na een half uur zijn alle plukjes weer aan elkaar geplakt en ziet het er onverzorgd uit. Misschien had ik voor de duurdere variant moeten gaan. Klantvriendelijkheid is zeker top, reageren vlot op berichten en zijn zeker vriendelijk.

Goede communicatie.

Reactie Alleenhaar.nl:

Beste klant, vervelend te horen dat het haar niet naar wens is. We zijn erg benieuwd over welk haar het precies gaat, want wanneer wij terugkijken naar uw bestellingen zien we dat u enkel... Beste klant, vervelend te horen dat het haar niet naar wens is. We zijn erg benieuwd over welk haar het precies gaat, want wanneer wij terugkijken naar uw bestellingen zien we dat u enkel accessoires bij ons heeft besteld. We horen het graag van u waar u tegenaan loopt en over welk haar het precies gaat. Met vriendelijke groet, AlleenHaar.