Het wordt snel geleverd. Na 1 dag is het bij je thuis. Top!

Het product clipextensions kan je verven, kammen, krullen, stijlen zoals echt haar. Super. Het is ook goed veel dat je in je haar kan stoppen. Je ziet verschil nadien, dat is belangrijk!

Er werd een verkeerd product geleverd. Ik had golvend haar besteld. Maar ik kreeg stijl. En het haarkleur was niet hetzelfde. Op de site ziet de kleur er anders uit. Het is niet vergelijkbaar. Ik... Er werd een verkeerd product geleverd. Ik had golvend haar besteld. Maar ik kreeg stijl. En het haarkleur was niet hetzelfde. Op de site ziet de kleur er anders uit. Het is niet vergelijkbaar. Ik had blond in plaats van licht bruin waardoor ik het nog heb moeten verven.

S. Dongen

Uitstekende service

Ze bellen even of het adres klopt.

Nee vind de service goed

Eerste keer een bestelling geplaatst, snelle levering. Tevreden over de aangeschafte producten.

Kelly

Na bestelling krijgen we al snel onze producten binnen . En de eerste keer was er een fout tijdens het leveren maar is heel profesioneel opgelost. Bedankt jullie hebben alvast een vaste klant bij.

Goed. Snelle bezorging, fijne producten

Producten zijn snel te vinden

Maxi

Super snelle levering en top kwaliteit producten

+Snelle levering
+ kwaliteit producten

Samantha

Snelle levering dat was erg fijn!

Snelle levering.

Verzendkosten verminderen bij brievenbuspakketje.

Tess

Goede communicatie, wel raar dat er over een bedrag van 150€ nog verzendkosten betaald moeten worden, vooral in deze tijd.

Goede kwaliteit haar en aardig personeel

Kleur afvies sloot was niet echt bepaald goed terwijl ik mog een foto had gestuurd, maar ik ga ze blonderen en verven komt goed

Super kwaliteit

Corinda Santing