Mimi

Jammer dat ik 300 euro heb betaald voor niet echt haar heb al een mail naar hun gestuurd maar nog niets van vernomen

Snelle levertijd

Geen nep en synthetisch haar verkopen
Voor de prijs van het echte haar

Reactie Alleenhaar.nl:

Beste klant, u geeft niet aan waar u uw bevinden op baseert. Wij verkopen uitsluitend 100% echt haar. Bij elk product wordt aangegeven welke kwaliteit het haar is. Wij zien dat u Tape extensions... Beste klant, u geeft niet aan waar u uw bevinden op baseert. Wij verkopen uitsluitend 100% echt haar. Bij elk product wordt aangegeven welke kwaliteit het haar is. Wij zien dat u Tape extensions heeft aangeschaft. Dit is 100 Remy gesorteerd haar. Met goede verzorging kan dit haar ongeveer 6 maanden meegaan. Mocht u vragen hebben over onze producten kunt u ons telefonisch of per mail contacteren. Wij hebben ook een showroom waar u op afspraak langs kunt komen als u meer informatie wilt. Mvg AlleenHaar

Yvonne

Elien

Bestelling was snel binnen en haarstuk is top.

Chrisje

Reageren snel op mailtjes. Super snelle levering.

Goede kwalititeit ext.

Miranda

Clip in extensions besteld.
Kwaliteit haar is goed, voelt zacht aan.
Gewassen, keer extra stijl gemaakt en later weer krullen gemaakt en nog steeds zacht. :-)

Snel...
Clip in extensions besteld.
Kwaliteit haar is goed, voelt zacht aan.

Snel geleverd, maandag besteld, dinsdag binnen.

Goede kwaliteit haar, veel voorraad, snelle levering, netjes verpakt, leuk presentje bij bestelling.

JV

Supersnelle service, betrouwbaar!
Kwaliteit van haar is fantastisch! Zeker een aanrader!
Niets op aan te merken!

Kwaliteit van het haar en snelle service

Kimberly

Erg tevreden met mijn producten, goede prijs/kwaliteit verhouding

Altijd netjes geleverd
Antwoorden altijd op een vraag

Betere foto': van het kleur haar

Angela

Veder geen bijzonders

Pakketje kan ook bij niet thuis zijn bij buren afgeleverd worden

1 Pak Virgin Hair besteld en 1 lace frontal 13X6. Ik ben onder de indruk. Ontzettend zacht haar en kleurverschil is nauwelijks tot niet te merken. ??????

Keurige site, het geeft een vertrouwd gevoel. Ontzettend mooi en zacht haar.

Foto galerij/album met foto's van klanten. Dat maakt het altijd wat vertrouwder voor nieuwe klanten. Daar had ik zelf vooral behoefte aan, maar ik ben blij dat ik niet heel wantrouwig ben, terwijl... Foto galerij/album met foto's van klanten. Dat maakt het altijd wat vertrouwder voor nieuwe klanten. Daar had ik zelf vooral behoefte aan, maar ik ben blij dat ik niet heel wantrouwig ben, terwijl ik dat wel moet zijn als het om grote bedragen gaat.

Wendy Molemans

Super snelle service en het haar is van goede kwaliteit. Zeker voor herhaling!