marijke van osch

Ik vindt het haar kwaliteit zeer goed, en gaan best lang mee. ben er zeer tevreden over

Via internet ben ik op de site van alleen haar terecht gekomen. ik kon alles makkelijk vinden en de informatie was goed. alles was duidelijk en makkelijk te bestellen.

alles was uitstekend, informatie , levering en betaling.

voor zover nu heb ik geen tips voor verbetering.

wendy

Goed!

goede prijs, snelle levering

niet

Beste Alleenhaar.nl
Beste Alleenhaar.nl
ik heb altijd mijn wig lace bij jullie gekocht. En ben er altijd gelukkig mee geweest. Normaal kom ik altijd bij jullie langs in denhaag om het te halen. Laatste keer heb ik het besteld. Nu heb ik wel een probleem en wil er graag samen een oplossing voor. Altijd he b ik hele goede materiaal lace wigs gehad. De laaste die ik heb besteld is helemaal niet goede materiaal. Hij is pluizig en staat heel erg kreuzig. Ik heb een aantal malen gebeld maar krijg niemand te pakken. Wellicht misschien omdat na mijn werk bel en dat jullie gesloten zijn. Daarom schrijf ik nu en hoop op een goede oplossing.

Na laatste bestelling heel fijne lace wigs geweest.

Bedankt voor uw reactie.
Het kan wellicht zo zijn dat u een andere Wig heeft aangeschaft dan wat u gewend bent.
We zien namelijk in ons systeem dat u via de online...
Bedankt voor uw reactie.
We zien namelijk in ons systeem dat u via de online bestelling een Wig heeft aangeschaft wat nog niet lang in onze collectie is en van iets mindere kwaliteit is dan bijvoorbeeld onze Virgin Wigs. Echter weten wij natuurlijk niet wat u de vorige keren heeft aangeschaft.
We adviseren u daarom ons een mail te sturen met uw klacht en bijgevoegde foto's ter ondersteuning.
Alvast bedankt!
MVG AlleenHaar

Susan van der Aa

Ik ken het bedrijf via via en hoorde er positieve verhalen over. Toen ik op jullie website had gekeken had ik een vraag over de extensions en had jullie gemaild, na 2 dagen had ik al bericht. Helaas... Ik ken het bedrijf via via en hoorde er positieve verhalen over. Toen ik op jullie website had gekeken had ik een vraag over de extensions en had jullie gemaild, na 2 dagen had ik al bericht. Helaas toen ik de extensions had besteld bleek het een totaal andere kleur te zijn als op de foto. Hier heb ik over gemaild, maar na bijna 1 week nog geen antwoord.. Dit vind ik erg slecht en zal nooit meer iets via jullie bestellen of het iemand aanraden, helaas.

Snelle levering.

Reageer snel als iemand een klacht heeft!

Beste klant,
Vervelend dat de kleur een totaal andere kleur bleek te zijn.
Wij hebben u inmiddels hierover gesproken en samen met u is dit opgelost.
Wij trachten al onze mailberichten...
Beste klant,
Vervelend dat de kleur een totaal andere kleur bleek te zijn.
Wij hebben u inmiddels hierover gesproken en samen met u is dit opgelost.
Wij trachten al onze mailberichten binnen 1-3 werkdagen te beantwoorden. U mag ons natuurlijk ook telefonisch benaderen in geval van onduidelijkheden.
Bent u niet tevreden over een product/artikel dan mag deze binnen 14 dagen naar ons geretourneerd worden.
Zie hiervoor onze algemene Ruil en Retour beleid.
Alleen Haar Team

Evelien

Slecht, ik heb een weave naald en draad besteld maar het draad past niet door het oogje van de naald.

Producten op de site die ook met elkaar gebruikt kunnen worden of meer informatie erbij als het niet kan.

Beste klant,
Vervelend dat het draad niet door het oogje van de naald past.
Wij testen onze producten altijd zelf uit, voordat deze ter verkoop aangeboden wordt.
Het kan zijn dat het bij...
Beste klant,
Vervelend dat het draad niet door het oogje van de naald past.
Het kan zijn dat het bij deze om een naald gaat met een fabrieksfout.
Wij sturen u daarom een nieuw naald toe en bieden onze excuses aan voor dit ongemak.
Alleen Haar Team

Ik heb erg blij met Alleenhaar.

Danique

Aantal weken geleden clip-in extensions gekocht bij dit bedrijf. Werken en zitten super!

Goede kwaliteit van het product, snelle levering.
Ook duidelijke filmpjes op de site.

Al 3jaar koop ik hier mijn extensions die van uitstekende kwaliteit zijn!

Meer acties , meer kortingen

extensionslounge

Wij zijn tevreden en zullen zeker nog bestellen aan dit bedrijf.

snelle levering en ook direct in orde.

bij mijn bestelling zat een retourbon en ook een infofolder maar geen factuur daar wij een gespecialiseerde zaak zijn in extensions en ook een btwnr bezitten (en ook vermeld) had ik graag bij... bij mijn bestelling zat een retourbon en ook een infofolder maar geen factuur daar wij een gespecialiseerde zaak zijn in extensions en ook een btwnr bezitten (en ook vermeld) had ik graag bij levering mijn factuur gekregen