Brenda

Voor de 1e keer besteld, maar super site en goede producten (wax extensions)

Duidelijke site met goede terugkoppeling via de mail in verband met levering.

Janssen

Super

Rapidité de la livraison...

Baars

Super

Hun weten heel goed hoe het moet zijn.

Geen, jullie doen het prima.

Uitstekend!!!!

snelle levering!

Steeds snel geleverd, en goede kwaliteit.

Snel geleverd,
Kwaliteitsvolle extensions.

Kleurenkaart uitbreiden met voorbeelden, zodat het proefpakket niet nodig is om te bestellen.

Snelle levering.
Te lang wachten op voorraad, min punt.
Bij retour kosten nogmaals voor rekening van klant, dus 2x verzendkosten. Min punt.

Zal hier niet meer bestellen.

Retourkosten niet voor klant.
Antwoordnummer gebruiken
Voor goede voorraad zorgen

Beste klant,
Vervelend te horen dat u te lang hebt gewacht op voorraad.
Ondanks onze inzet en nauwkeurigheid, kan het voorkomen dat een product uitverkocht is.
Wij bieden dan ook onze...
Beste klant,
Vervelend te horen dat u te lang hebt gewacht op voorraad.
Wij bieden dan ook onze excuses aan voor dit ongemak.
De meeste producten zijn binnen twee weken weer op voorraad.
De retour kosten zijn voor de rekening van u zelf, zoals ook vermeld is op onze webshop.
Voor exacte leveringsdata van uitverkochte artikelen mag u ons altijd contacten.
Dit kan ook telefonisch of per mail.

Marcella

Super goed!!!

Eva

Prettig!

Meer uitleg over de kleur!

Beste klant,
Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar voor meer uitleg over de kleur.
Beste klant,
U kunt bijvoorbeeld ook een foto van uw eigen haarkleur naar ons mailen, zodat wij kunnen meekijken voor de juiste kleur.
Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op het volgende telefoonnummer:070-3803932.
Onze emailadres:info@alleenhaar.nl
Het Alleen Haar Team

De levering was er vrij snel. De kwaliteit van het haar is minder. Ik had de microringextensions besteld en na 1 x wassen met de geadviseerde shampoo conditioner enserum van jullie lijkt het haar al... De levering was er vrij snel. De kwaliteit van het haar is minder. Ik had de microringextensions besteld en na 1 x wassen met de geadviseerde shampoo conditioner enserum van jullie lijkt het haar al helemaal uitgedroogd en is het gaan pluizen

Beste klant,
Vervelend te horen dat het haar helemaal uitgedroogd lijkt en dat het is gaan pluizen. Mogelijke redenen voor het snel droog/stug/pluizig worden van het haar zijn o.a. :stoffen die schuren over het haar(bijvoorbeeld een sjaal)/ stof en vet (van de eigen huid)/ chemische middelen/ teveel steilen of krullen op hoge temperaturen. Wij adviseren om voor het gebruik de extensions eenmalig goed uit te wassen en door te kammen om zo bijvoorbeeld losse haartjes te verwijderen die ontstaan zijn in het fabrieksproces. Lichtere kleuren kunnen eerder klachten geven dan de andere beschikbare kleuren, omdat dit haar een extra behandeling ondergaat voor de juiste kleur. U kunt het volgende proberen voor droog/stug/pluizig haar: kam alle klitten uit het haar, gebruik een goede masker 2-3 x of laat de hele nacht intrekken. Laat het haar natuurlijk drogen of fohn met de koude stand.
Voor advies en verzorging van al onze haar extensions kunt u ons ook uiteraard mailen en/of bellen.