Richard R
Prima service
Snelle service en goed ingepakte pakketen, ook vind ik de las assortiment zeer breed met ook geïmporteerd usa gereedschappen.
Vandaag verzonden adverteren ze, maar 4 dagen later is het nog niet vertrokken. Voor de rest wel in orde.
Alles vlot verlopen!
Zending verstuurd met DHL Volgens DHL thuis afgeleverd Niet ontvangen en geen info waar wel. DHL in vergelijking met PostNL een slechte bezorger. Advies: stop met DHL
Ervaring was zeer goed.
zeer slecht, zit nog steeds op antwoord te wachten om het vervoerd kan worden per luchtvracht, zeer slechte communicatie en totaal geen gevoel van afhandelen. wij zijn een bedrijf op Bonaire en hadden met spoed spullen van jullie nodig. zelf vandaag heb ik nog geen goed antwoord gekregen.
Ik heb hier niet veel ervaring mee vind het een mooie site alles makkelijk te over zien zou het iedereen aanraden.
Snel
Overzichtelijke website en gemakkelijk bestellen
Perfect in service en ondersteuning en levering
Huge choice, quick delivery
AllesVoorLassen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AllesVoorLassen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
AllesVoorLassen.nl