Jeroen Everars
- Sterke punten
- Snelle en correcte afhandeling van de bestelling
Snelle levering en goed verpakt
Prima direct gestuurd
artikel retour gestuurd
netjes op tijd geleverd
correcte levering
Alles werd keurig op tijd geleverd
Uitstekend; het gekochte product bleek niet de specs te hebben waarmee het op de site stond. Afhandeling retournering ging vlekkeloos en de All prepare medewerken was blij met de feedback dat de geadverteerde specs niet correct waren. Hierop is actie richting leverancier genomen.
transparante website, makkelijk navigeren , scherpe prijzen
Zeer positieve ervaring met dit bedrijf.
Mijn ervaring is erg positief
TOP
Geweldig!
Goede ervaring
goede producten en snelle levering
Allprepare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Allprepare heeft de volgende resultaten bereikt:
netjes op tijd geleverd
correcte levering
Alles werd keurig op tijd geleverd
transparante website, makkelijk navigeren , scherpe prijzen
Zeer positieve ervaring met dit bedrijf.
Mijn ervaring is erg positief
TOP