1942 beoordelingen

1942 Reviews

Kwam via een artikel in milieudefensie uiteindelijk bij dit bedrijf terecht. Goed gevoel over de afhandeling.

Snelle en correcte levering. Product netjes verpakt en onbeschadigd.

Zee snelle service en opvolging. De bestelde goederen waren allen in goede staat en kreeg nog een gratis Sawyer waterfilter er bovenop. Topklasse!

Snelle, persoonlijke interactie met zaakvoerder, Uitstekende verpakking en verzendingsmethode, correcte afhandeling.

Eerste bestelling. goede ervaring. snelle levering

prima info over de produkten

Super snelle en correcte levering

juan bond

Heb besteld en alles ging perfect. ga zo door.

ga zo door, vooral nu het tijd is om voor te bereiden.

Dennis

Snelle levering, goed bereikbaar en snel contact, goede service, had er zelfs 2 kleine presentjes bij gekregen.

Had een vraag over de geleverde goederen en werd vrijwel direct beantwoord.
Kreeg 2 kleine presentjes kado. Hoeft niet maar altijd leuk.

Redelijk

Snelheid

Reactie Allprepare:

Geachte klant,
Geachte klant,
Vervelend om te horen dat de bestelling zo slecht ingepakt is. Dit zou absoluut niet mogen gebeuren. Wij zullen er voor zorgen dat dit niet meer voorkomt. Als u nog eens iets nodig heeft dan kunt rekenen op een flinke korting! Excuses voor het ongemak.
Namens de directie
Rik Roorda
Allprepare
030 20 74 021

Alles is goed en netjes aangekomen in een grote doos. Alleen was 1 pakje water, in het verzamelpakje van 5 open gegaan, waardoor de doos vanbinnen nat was. De postbosw kon dit natuurlijk niet zien.... Alles is goed en netjes aangekomen in een grote doos. Alleen was 1 pakje water, in het verzamelpakje van 5 open gegaan, waardoor de doos vanbinnen nat was. De postbosw kon dit natuurlijk niet zien. Ik merkte het zelf pas bij het uitpakken. Ik heb toen alle pakjes met water moeten checken om de lekkende eruit te kunnen halen. Dit is gelukt. Ik ben wel tevreden met de bestelling.

PeterV

Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf ging vlekkeloos en snel.
Zelfs op de backorder hoefde ik maar een paar dagen te wachten.
10 punten.
Wat ik wel een beetje miste is de...
Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf ging vlekkeloos en snel.
Zelfs op de backorder hoefde ik maar een paar dagen te wachten.
10 punten.
Wat ik wel een beetje miste is de houdbaarheid van voedingsmiddelen op de website