Zeer commerciële instelling. Geld staat hoger op de prioriteiten lijst dan het leveren van goede zorg. Ik kreeg factuur omdat ik afspraak (i.v.m. ziekte) die ochtend had afgebeld i.p.v. > 24 uur...Zeer commerciële instelling. Geld staat hoger op de prioriteiten lijst dan het leveren van goede zorg. Ik kreeg factuur omdat ik afspraak (i.v.m. ziekte) die ochtend had afgebeld i.p.v. > 24 uur voor afspraak.
Chris
Zeer teleurstellend
De behandelingen hadden helaas geen effect, en de service was ook beneden verwachting. Bij ziekte werd alsnog een factuur gestuurd vanwege het strikte "No Show"-beleid, zonder enige rekening te houden met overmacht. Opmerkelijk genoeg werd een afspraak van hun kant wel 20 minuten van tevoren afgezegd vanwege verkeersdrukte. Ondanks herhaaldelijk overleg bleef men stug vasthouden aan het beleid, zonder enige vorm van menselijkheid. Het lijkt erop dat hun facturering belangrijker is dan klantvriendelijkheid en flexibiliteit, die hier duidelijk ontbreken.
Serieus, neemt tijd, denkt na
Milou is zeer vakkundig en secuur, ze luistert naar me en neemt mijn klachten serieus. Ik heb vertrouwen in haar behandeling en ze is bovendien erg aardig. Ik moet nu alleen een nieuwe afspraak...Milou is zeer vakkundig en secuur, ze luistert naar me en neemt mijn klachten serieus. Ik heb vertrouwen in haar behandeling en ze is bovendien erg aardig. Ik moet nu alleen een nieuwe afspraak maken om weer verder te komen. (wegens ziekte had ik afgezegd en voor je het weet denk je er niet meer aan. Is wel een teken dat ik echt vooruit ben gegaan, denk ik!)
Ze neemt je serieus.
Heb twee verschillende gehad en beide beviel me zeer goed. Je word serieus genomen, maar ze hadden beide ook humor. Ik hou daarvan.
Als iemand een vriendelijke en bekwame therapeut zoekt.
Is een fijne therapeut kundig en liefdevol
Zijn deskundigheid en meedenken over wat voor mij werkt, duidelijke uitleg