Kijkt en behandelt heel breed, zoekt naar de oorzaak en pakt aan bij de bron indien mogelijk. Breed opgeleid, ook manuele therapie en werkt snel en efficiënt.
L.A van de Scheur
Ik ben in behandeling geweest in 2021 bij Chantal en in 2022 bij Svenja van Breukelen Dat zijn dus twee personen die mij echt serieus hebben genomen. Ook de vriendelijkheid van al het...Ik ben in behandeling geweest in 2021 bij Chantal en in 2022 bij Svenja van Breukelen Dat zijn dus twee personen die mij echt serieus hebben genomen. Ook de vriendelijkheid van al het personeel waardeer ik bijzonder. Ik kan geen min punt bedenken over het personeel wat bij jullie in dienst is.
De deskundigheid en duidelijkheid van haar adviezen en begeleiding.
Het enthousiasme, de deskundigheid en het meedenken
Goede uitleg en een heel vriendelijk en vertrouwelijk persoon
Hij staat altijd voor me klaar en helpt me altijd met mijn “mankementen”. Er wordt altijd goed geluisterd en hij legt alles goed uit. Hele fijne manuele therapeut
Goede behandeling. Ik was sneller van mn pijn af dan verwacht
Ik voel mij erg op mijn gemak en mijn klachten worden serieus genomen, ik heb deze fysiotherapeute al aan verschillende anderen aangeraden.