Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

Bas

Ik heb een prima ervaring gehad met Alpha Ventilatie. De communicatie per mail en telefoon verliep prima. Het uiteindelijk vervangen van de mechanische ventilatie is goed gedaan. De unit was bijna... Ik heb een prima ervaring gehad met Alpha Ventilatie. De communicatie per mail en telefoon verliep prima. Het uiteindelijk vervangen van de mechanische ventilatie is goed gedaan. De unit was bijna onmogelijk om te bereiken en de monteur is er bijna 90 minuten mee bezig geweest om te verwijderen en heeft een stukje plafond weg moeten zagen (uiteraard met mijn goedkeuren). Uiteindelijk is het gelukt en ben tevreden met de nieuwe unit.

Communicatie, werkzaamheden goed uitgevoerd

Misschien iets meer uitleg / kennis over de ventilatie unit vanuit de monteur zelf (ik moest nu wel uit mezelf wat vragen stellen)

Robbin

Zeer goed

Goede duidelijke uitleg over de reiniging en de werking van het systeem. Aardige monteur.

Ventilatiebox vervangen en kanalen gereinigd. Ervaren onderhoudsmonteurs, goed werk geleverd en ze waren zo klaar. Enige minpuntje, ze hebben wel veel troep achtergelaten. Moest zelf alles opruimen... Ventilatiebox vervangen en kanalen gereinigd. Ervaren onderhoudsmonteurs, goed werk geleverd en ze waren zo klaar. Enige minpuntje, ze hebben wel veel troep achtergelaten. Moest zelf alles opruimen en stofzuigen.

Gedaan wat ik graag wilde. Kanalen reinigen en ventilatiebox vervangen. Goed werk geleverd en heel vriendelijke monteurs.

Rommel die ze maken ook opruimen.

Anny Swelsen- Janssen Groesbeek

Nette heren en duidelijk qua afspraken

Duidelijke uitleg van de mogelijkheden en opgave van eventuele bijkomende kosten.
Heel netjes gewerkt en het apparaat en afval netjes meegenomen.

Mijn bovenbuurman heeft alles geregeld, dus eerlijkheidshalve heb ik me niet bemoeid met de website en afspraken.
Het ziet er nu allemaal goed uit, maar de praktijk moet natuurlijk leren of het inderdaad een verbetering is.

v. middelaar

Prima. goede monteur deskundig en beleefd

commerciele monteur maar niet opdringerig

administratief te veel automatisch waardoor verwarringen met geen juiste informatie

Marion Hek

Ondanks dat ik een foto had gestuurd en vragen ingevuld hebben ze zowel bij mij als bij m’n ouders die in de buurt wonen niks gedaan omdat de systemen zogenaamd te oud waren (7 en 10 jaar) maar wel... Ondanks dat ik een foto had gestuurd en vragen ingevuld hebben ze zowel bij mij als bij m’n ouders die in de buurt wonen niks gedaan omdat de systemen zogenaamd te oud waren (7 en 10 jaar) maar wel bij beide 65 euro voorrijkosten in rekening gebracht

Niet

Op de website staat dat de systemen met 15 jaar oud zijn
Bij mij is hij 7 jaar maar kon toch niet schoongemaakt omdat te oud was hadden ze dat niet vooraf geweten?
nu heb ik niks maar...
Op de website staat dat de systemen met 15 jaar oud zijn
nu heb ik niks maar wel 65 euro kwijt

G Bottenberg

Heel fijn advies, aardige monteur. Goed werk geleverd zeer tevreden

Accuraat en deskundig.

Zo door gaan

Gerda van der Weijden

Uitstekend

Vriendelijkheid medewerkers

Nvt

Joost

We hadden achterstallig onderhoud aan onze wtw. De monteur gaf aan dat het systeem niet meer goed werkte heeft uitgelegd dat onze motorloze afzuigkap eigenlijk niet aangesloten had mogen worden op... We hadden achterstallig onderhoud aan onze wtw. De monteur gaf aan dat het systeem niet meer goed werkte heeft uitgelegd dat onze motorloze afzuigkap eigenlijk niet aangesloten had mogen worden op de wtw. Hierdoor zijn de kanalen vies /vet geworden. Hij heeft alles bekeken en gezegd dat het geen zin had om onderhoud aan de wtw uit te voeren, zonde van de kosten.
We overwegen nu een nieuwe wtw.

Eerlijk advies

Prima zo

Leo Janssen

Alleen maar complimenten. Van afspraak maken tot de uitvoering. De monteur Philip werkt netjes is snel, correct en prima uitleg bij vragen. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.

Goede voorlichting en voorbereiding. Maakt waar wat beloofd wordt.

Zouden het niet weten.