Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

MD

Vriendelijke monteur. Nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Gaf vrijblijvend advies over mogelijke verbeteringen/aanpassingen aan de installatie.

Uitvoering conform opgave/opdracht

Professionele installateurs

Luc Verstegen

Werkplek niet netjes achter gelaten, zelf moeten stofzuigen

Snel

Kort laten vertellen wat ze gaan doen alvorens ze beginnen en de boel netjes achter laten

Verberg

Keurig netje en duidelijk

mooi op tijd

Bewoner appartement

Goed bedrijf! En ervaren medewerkers.top!

Gewoon top!

Totaal niet.

Atti

Makkelijk te regelen via website. Vriendelijke monteur, werkt netjes. Bijzonder was wel dat ik keurig had opgegeven dat er 2 afzuigpunten waren en dat er een systeem geplaatst wordt dat bedoeld is... Makkelijk te regelen via website. Vriendelijke monteur, werkt netjes. Bijzonder was wel dat ik keurig had opgegeven dat er 2 afzuigpunten waren en dat er een systeem geplaatst wordt dat bedoeld is voor 4 afzuigpunten. Systeem gaf onaangenaam veel geluid op hoogste stand, waarvan monteur zei dat dat normaal was. Nadat ik aangaf dat ik dat onacceptabel vind, ging hij op onderzoek en bleek er een oorzaak te zijn die te verhelpen was.

Makkelijk, vriendelijk, netjes.

Betere voorbereiding, lees de informatie die ik op jullie verzoek gegeven heb.

Snelheid

Ankie Groothuijzen

Heel goed.

Deskundige en vriendelijke monteur, die graag aan ons uitlegde hoe het systeem werkt. Hij heeft erg netjes gewerkt.

Geen.

Goed team, werken snel en ruimen netjes alles op. Nieuwe installatie doet het super.

Klantvriendelijk en goede kwaliteit

Eerste drie afspraken waren verplaatst door ziekte van monteurs op het laatste moment.

Jaap

Prima service, advies en deskundige aanpak

Goede communicatie!

Afspraak zou eerst verzet worden, maar kon toch gelukkig doorgaan. Graag gemaakte afspraken nakomen!