Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

Helemaal goed

Snelle communicatie, vriendelijk, goede uitleg

koevoets

Nette medewerker

Duidelijke uitleg

Sven Verhoeven

Heel slecht! Afspraak gemaakt, na 2 maanden hebben we tijd wordt er aangegeven, om langs te komen. Afspraak gemaakt. 1 dag voor de afspraak word ik gebeld dat de afspraak van morgen niet kan... Heel slecht! Afspraak gemaakt, na 2 maanden hebben we tijd wordt er aangegeven, om langs te komen. Afspraak gemaakt. 1 dag voor de afspraak word ik gebeld dat de afspraak van morgen niet kan doorgaan, dat ze over 5 weken pas weer kunnen en niet eerder, belachelijk!

...

Meer service bieden, ik wacht 2 maanden op een afspraak en dan kan het niet zo zijn dat ik door jullie nog een extra maand moet wachten. Zeker niet een dag vooraf dit meedelen.

Reactie Alpha Ventilatie:

Bedankt voor het delen van uw ervaring en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u hebt ervaren. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een geplande afspraak niet kan doorgaan zoals... Bedankt voor het delen van uw ervaring en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u hebt ervaren. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een geplande afspraak niet kan doorgaan zoals verwacht. Onze planning is afhankelijk van de beschikbaarheid van monteurs in verschillende regio's, en soms kunnen onvoorziene omstandigheden leiden tot vertragingen in de planning. We willen benadrukken dat we ons best doen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar in sommige gevallen kunnen we de gewenste termijn niet halen. We realiseren ons dat dit erg vervelend voor u is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Om onze waardering voor uw geduld te tonen, willen we graag een compensatie aanbieden bij het maken van een nieuwe afspraak. Neem alsjeblieft contact met ons op via support@alphaventilatie.nl om de details te bespreken en de compensatie te bespreken. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we de situatie snel kunnen oplossen en u tevreden kunnen stellen.

John van Minnen

We zijn geholpen. Achteraf blijkt dat de nieuwe ventilator weer niet goed afgesteld is. Bij de eerste installatie werkte er maar 1 stand. De sensor deed het niet als je onder de douche staat,... We zijn geholpen. Achteraf blijkt dat de nieuwe ventilator weer niet goed afgesteld is. Bij de eerste installatie werkte er maar 1 stand. De sensor deed het niet als je onder de douche staat, ventilator slaat niet automatisch aan naar stand 3. Bij de tweede afspraak om alles goed af te stellen blijkt later dat de standen 2 en 3 hetzelfde zijn, geen verschil in zuigkracht en geluid. Ook nu slaat de ventilator als je onder de douche staat nog steeds niet aan (automatisch stand 3).

Graag de problemen met de ventilator oplossen.

Staete Royale

Uw adviseur Michiel is nadat de 1e afspraak is mislukt bij ons langs geweest voor een inventarisatie over onderhoud bij onze VvE. Nu zijn wij in afwachting van een offerte.

Prima mondelinge informatie

Zullen wij beoordelen na ontvangst van de offerte

Matthias

In algemeen goed, jammer dat jullie geen regenhoed plaatsen en dat we deze informatie alleen kregen bij installatie. Nu is de badkamerventilatie (nog) niet bruikbaar en moeten we nog snel een... In algemeen goed, jammer dat jullie geen regenhoed plaatsen en dat we deze informatie alleen kregen bij installatie. Nu is de badkamerventilatie (nog) niet bruikbaar en moeten we nog snel een dakwerker zoeken.

Goede vakmannen die vakkundig en net werk hebben geleverd en dachten in oplossingen. Ook duidelijke en vriendelijke communicatie met de vakmannen.

Bij advies, duidelijk aangeven dat jullie zelf geen regenhoeden plaatsen en nog beter: samenwerken met een erkend bedrijf hiervoor.

Schroten

Goede en vlotte uitvoering van de installatie. Goede social skills van de monteurs. Alleen jammer dat er kleine schade optrad, was door monteurs ontdekt en gemeld, maar ik wacht nog een reactie van... Goede en vlotte uitvoering van de installatie. Goede social skills van de monteurs. Alleen jammer dat er kleine schade optrad, was door monteurs ontdekt en gemeld, maar ik wacht nog een reactie van de storingsdienst.

Deskundig, netjes en met aandacht voor de klant.

Response op storingsmelding.

Maas

Prima, medewerker denkt goed mee in het oplossen van problemen met het totale ventilatiesysteem.

Goede deskundige monteur.

Reminder email sturen over 2 jaar als er weer onderhoud nodig is.

Communicatie en meedenken

Boi

Zeer professioneel en prettig en meedenkend

Goede en snelle communicatie

zou het niet weten!