Verhoef elektrotechniek
- Bedrijfsnaam
- Service aan printer
Prima bedrijf met een goede service.
Vakkundig en betrouwbare organisatie!
Snelle reactie, duidelijk advies en snelle levering. Ook de installatie en uitleg over het gebruik is prima geregeld.
Mooie producten, vriendelijk personeel en goede service.
Goede service en denken altijd mee.
Goede producten met aandacht voor de klant.
top
op al mijn vragen antwoorden gehad echt top geregeld
Prima product
Altijd vriendelijk en behulpzaam.
ALTEC was heel duidelijk in de uitleg van de label printer. Goede communicatie
Snelle levering, Professioneel advies. Consultant op locatie was erg behulpzaam en duidelijk met uitleg.
Snelle levering, duidelijk aanbod en service van professionele producten
Top Service!
Klantgericht. Heel prettig.
ALTEC verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ALTEC heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima bedrijf met een goede service.
Vakkundig en betrouwbare organisatie!
Mooie producten, vriendelijk personeel en goede service.
Goede service en denken altijd mee.
Goede producten met aandacht voor de klant.
top
op al mijn vragen antwoorden gehad echt top geregeld
Prima product
Altijd vriendelijk en behulpzaam.
ALTEC was heel duidelijk in de uitleg van de label printer. Goede communicatie
Snelle levering, duidelijk aanbod en service van professionele producten