Bertus Jager
Positief
Zeer tevreden
Prima service, ook direct naleveren na een beschadigde verzending
Correct
screenmotor defect contact gezocht met Aluparts die de screenmotor op voorraad hadden. Gelijk via de site besteld en kon hem s'middags kon ik hem ophalen bij de vestiging in Pesse.
Ik heb de ervaring als goed ervaren Alleen het feit dat de leverdatum niet van te voren bekend is . Is lastig. Maar stond wel duidelijk op de site .
Makkelijke on-line bestelling
goede service
Niet goed
Snelle levering van de juiste materialen.
Duidelijke communicatie, snelle verzending
Aluparts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aluparts heeft de volgende resultaten bereikt:
Correct
Makkelijke on-line bestelling
goede service
Niet goed
Snelle levering van de juiste materialen.
Duidelijke communicatie, snelle verzending
Aluparts heeft de volgende resultaten bereikt: