H.C.v. Santen
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Goed bedrijf
Super
Mijn bestelling is precies opmaat gemaakt. En is keurig afgeleverd. Bedankt en tot de volgende keer.
Snel geleverd
Snel en accuraat
Particulier
Onderdorpels levering zoals verwacht
Goed product. Snel geleverd
snelle en correcte levering zonder overbodig verpakkingsmateriaal. Internet site is gemakkelijk te gebruiken en snel te vinden wat je nodig heb
Makkelijk en vlot
Ruime keus
Snelle verzending van het product
Aluparts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Aluparts heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed bedrijf