Ben
- Product of service:
- Geheugenkaart
Uitstekend🥇
Duidelijke informatie, bestellen en activeren makkelijk. Het automatisch activeren van tegoeden handig.
Heel prettig contact ,erg behulpzaam
Simkaart gekocht werkt niet op LTE 4G USB MODUM met WI-FI HotSpot maar op de simkaart stond geen tegoed wist ik niet dus ik kaart opgewaarderd deed het nog niet toen na een email werd het heel snel in orde gemaakt en het modum werkte direct als je ergens mee zit wordt je wel heel snel uit de problemen geholpen heel goed en deskundig wat een service
Snelle levering, was echter geen brievenbuspost zoals aangegeven. Bezorger had het gewoon voor de voordeur gelegd. Beetje riskant
prima ervaring, besteld volgende dag geleverd, meteen te gebruiken.
prima
Internet simkaartje gekocht. Het tegoed is 1 jaar geldig. Werkt perfect.
tot nu toe wel
Top, artikel was niet geleverd maar goede oplossing vanuit Always Connected gekregen.
Prima, ook aan de telefoon zeer klantvriendelijk.
We maken er al 2 jaar naar tevredenheid gebruik van
goede service.
Doen wat er beloofd wordt!
Prima ervaring
AlwaysConnected verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
AlwaysConnected heeft de volgende resultaten bereikt:
AlwaysConnected
Josink Kolkweg 18
7545 PR Enschede
Heel prettig contact ,erg behulpzaam
prima ervaring, besteld volgende dag geleverd, meteen te gebruiken.
prima
Internet simkaartje gekocht. Het tegoed is 1 jaar geldig. Werkt perfect.
tot nu toe wel
Prima, ook aan de telefoon zeer klantvriendelijk.
We maken er al 2 jaar naar tevredenheid gebruik van
goede service.
Doen wat er beloofd wordt!
Prima ervaring
AlwaysConnected heeft de volgende resultaten bereikt: