AJ

Christelijke reisorganisatie met actieve reizen voor jong en oud(er) naar heel diverse bestemmingen.

Beschrijf je reiservaring

Lissabon: een leuke stad, gezelligheid, lekker eten en veel gezien.

e

Beschrijf je reiservaring

Ik vond het een leuke groep om mee te reizen. Er gingen tijdens de reis veel dingen mis (accommodatie had wat gebreken) en plantechnisch waren er zeker verbeteringen mogelijk, maar door de mensen in... Ik vond het een leuke groep om mee te reizen. Er gingen tijdens de reis veel dingen mis (accommodatie had wat gebreken) en plantechnisch waren er zeker verbeteringen mogelijk, maar door de mensen in de groep heb ik wel een goede reis gehad.

Ano Niem

Reisorganisatie met een divers aanbod voor jongeren en ouderen.

Beschrijf je reiservaring

Kleinschalige reisorganisatie die verschillende soorten reizen organiseert waarbij voor ieder wat wils is.

Beschrijf je reiservaring

Een stedentrip naar het mooie Lissabon waarbij we hebben kunnen genieten van een stukje cultuur, geschiedenis en heerlijk lokale maaltijden.

Lia Uittenbogaard

Mooie opzet van de reis, prachtige locatie en appartement geregeld!

H. Nebbeling

Fijne vakantie, goed geregeld

Prettige reisbegeleiding. Mooie bestemming, Goede prijs/prestatie verhouding

Marieke

Christelijke reisorganisatie die actieve groepsreizen aanbied.

Beschrijf je reiservaring

Reis naar de Dordogne. Prachtig landhuis/mini kasteeltje waar we met de groep verbleven. Leuke mix aan activiteiten: wandelen, kajakken, wijnproeverij, stadje(s) bezoeken. Ook fijne balans tussen... Reis naar de Dordogne. Prachtig landhuis/mini kasteeltje waar we met de groep verbleven. Leuke mix aan activiteiten: wandelen, kajakken, wijnproeverij, stadje(s) bezoeken. Ook fijne balans tussen dingen ondernemen met de groep en tijd om meer zelf in te delen. De groep was minder initiatiefrijk dan ik met eerder reizen had meegemaakt.

Angelina Boom

(Bewerkt)

Heerlijke vakantie, mooi land, mooi weer, met de groep ging prima.

Beschrijf je reiservaring

Met een groep van 7 vrouwen + vrouwelijke reisleider de vakantie doorgebracht in een grote woning. Jammer dat er voor de dynamiek geen mannen bij waren. Een gezellige week met af en toe leuke en... Met een groep van 7 vrouwen + vrouwelijke reisleider de vakantie doorgebracht in een grote woning. Jammer dat er voor de dynamiek geen mannen bij waren. Een gezellige week met af en toe leuke en diepe gesprekken maar waarin ook veel leed en gebrokenheid in zat. Hierdoor regelmatig bewust de rust opgezocht, wat gelukkig ook kon doordat het huis waar we zaten verschillende plekken hiervoor beschikbaar had. Er werd heel veel gewandeld, teveel naar mijn zin en nam dan ook af en toe besluit om hieraan niet deel te nemen. Gelukkig was de accommodatie heel goed doordat er o.a. ook een zwembad bij was. Andere activiteiten zoals kanoƫn stond helaas niet op het lijstje van andere reisgenoten. Wel gaan varen om dolfijnen te spotten en grotten te bezoeken wat een aanwinst was voor de vakantie. Verder mooie plekjes bezocht, het is een prachtig land en we hadden fantastisch weer. Uiteindelijk was zo'n week lang zat.

Marjan van Weerden

Sportieve vakanties voor christenen van alle leeftijden. (laat dat single maar weg, is juist gezellig als er een mix is en de term single schrikt in mijn omgeving soms af).

Beschrijf je reiservaring

Heerlijk gewandeld over de Sallandse heuvelrug.