Hiltje van der Wal

Ik heb geen fijne vakantie gehad. Dit kwam voornamelijk door slechte reisleider en een paar onaardige reisgenoten. De reisleider was slecht voorbereid en kon niet goed met ons als deelnemers... Ik heb geen fijne vakantie gehad. Dit kwam voornamelijk door slechte reisleider en een paar onaardige reisgenoten. De reisleider was slecht voorbereid en kon niet goed met ons als deelnemers opschieten.

Beschrijf je reiservaring

In afgelopen jaren vele reizen met amarant gedaan. Meeste jaren goed geregeld en goede reisleiders. Jammer genoeg dit jaar niet.

Peter

Ik ben in het verleden heel vaak met Amarant mee geweest, maar heb nog nooit meegemaakt dat er zoveel conflicten/escalaties waren in de groep. Dat is toch vooral blijven hangen. Het kwam o.a. door... Ik ben in het verleden heel vaak met Amarant mee geweest, maar heb nog nooit meegemaakt dat er zoveel conflicten/escalaties waren in de groep. Dat is toch vooral blijven hangen. Het kwam o.a. door één deelneemster die veel negatieve aandacht trok, daar had de reisleider heel anders mee om moeten gaan, want de conflicten gingen steeds nergens om. Hierdoor viel ook de groep een beetje uiteen in 2 groepjes. Verder heb ik het prima naar mijn zin gehad met leuke mensen en mooi weer.

Beschrijf je reiservaring

Ik ga met Amarant mee omdat ze christelijke actieve reizen aanbieden, maar als organisatie zijn ze niet erg professioneel.

Nienke Jongsma

Een mooie reis in een gaaf land met een gezellige groep!! Genoten van de mooie schepping en van de mooie mensen in de groep.

Beschrijf je reiservaring

Een leuke actieve christelijke reisorganisatie die mooi bestemmingen heeft

Alie Borren

Fantastische reis naar een bijzonder land met bijzondere bevolking en geweldige natuur. Gezellige groep, goede reisleiding en goed georganiseerd.

Beschrijf je reiservaring

Christelijke reisorganisatie met leuke en uitdagende reizen.

Te warm, 36 graden Celsius. 33 op mijn slaapkamer. Verkeerde seizoen voor Frankrijk. Wel een leuke groep en leiding.

Beschrijf je reiservaring

Leuk, rustig, interkerkelijk & marvellous.

Erik-Jan Otto

Geen problemen.

Beschrijf je reiservaring

Ik heb genoten van de reis. Wel vond ik het jammer dat we 's ochtends pas om 11:00-12:00 vertrokken. Hierdoor leverde je veel tijd in terwijl je toen wel had kunnen zeilen. Dit was ook met de toch... Ik heb genoten van de reis. Wel vond ik het jammer dat we 's ochtends pas om 11:00-12:00 vertrokken. Hierdoor leverde je veel tijd in terwijl je toen wel had kunnen zeilen. Dit was ook met de toch naar Langweer. Doordat we toen ook daar vandaan weer laat vertrokken, konden we minder zeilen. Ik zou dus als tip mee willen geven om toch op tijd op te starten, zodat je ook op tijd kan gaan zeilen (om 09:00-10:00) zodat je meer tijd hebt om te zeilen.

Beschrijf je reiservaring

Leuk om te leren zeilen, leuk om nieuwe contacten te leggen en gesprekken te hebben.

Ik heb het prima naar mijn zin gehad in Zwitserland. Mooie omgeving, prima camping, fijne groep.

Beschrijf je reiservaring

Amarant is een kleine, christelijke reisorganisatie die zich richt op het organiseren van actieve reizen.

Jürgen Schröder

Het betrof de reis naar Mongolië in juli/augustus. Het was een mooie reis met veel wandelen. Ik heb de reis over het algemeen als positief ervaren. Veel wandelen in de natuur.

Beschrijf je reiservaring

Amarant is een Christelijke reisorganisatie die avontuurlijke vakanties aanbied voor de actieve vakantieganger.

Mooie reis met veel natuur, sportieve activiteiten en tijd voor ontspanning.