Marije Kleinjan

Reisorganisatie die actieve (kampeer)vakanties organiseert vanuit een christelijke grondslag

Beschrijf je reiservaring

De reis naar IJsland was een intense kennismaking met dat land. Van een tocht over een gletsjer tot koken onder een tarp in de regen. Van lopen achter watervallen en daarbij heel nat worden tot... De reis naar IJsland was een intense kennismaking met dat land. Van een tocht over een gletsjer tot koken onder een tarp in de regen. Van lopen achter watervallen en daarbij heel nat worden tot lopen in de zon richting een uitbarstende vulkaan. Van naast je tentje in de zon zitten genieten tot in storm en regen datzelfde tentje weer oprollen voor de volgende etappe. Het was een intense kampeerreis, maar ook heel uniek, waar ik net zo intens van genoten heb.

Agnes Anker

Interkerkelijk

Beschrijf je reiservaring

Het viel mij persoonlijk niet mee als 41 jarige tussen 50 en 60+ mensen die niet de makkelijkste waren.

Fijn

Beschrijf je reiservaring

Ik heb een hele leuke vakantie gehad met een erg fijne groep.

Marije

Mijn ervaring met Amarant Reizen is geweldig! Ik heb een fantastische vakantie gehad.

Een onvergetelijke reis

Maja Ebbers

Geweldige reis, met leuke mensen en een prachtige omgeving!

Beschrijf je reiservaring

Actieve reis met volop mogelijkheid voor eigen inbreng in het programma.

Lia Versluis

Xxx

Het was prima.
Het was prima.
De accomodatie is in het midden van Bretagne. Voor uitstapjes moesten we ongeveer 5 kwartier tot 1,5 uur rijden; zowel naar het noorden als zuiden. Hierdoor waren 's avonds niet vroeg 'thuis' en bij thuiskomst moesten we nog gaan koken, en aten we laat.
Ook was er geen mogelijkheid om in de directe omgeving boodschappen te doen, en kostte dit aardig wat tijd als we onderweg waren.

In onze 40+ groep zat een persoon van bijna 70, die niet altijd prettig was in omgang. Op een of andere manier kon hij zich gedragen als "slachtoffer". Soms speelde hij ook 'reisleider'. Hierdoor werd de sfeer wel beïnvloed in de groep

Verder was er een dame van 65 jaar, die door een val een hersenschudding had opgelopen en dit was nog niet goed genezen. Zij gaf extra zorg in de groep, omdat zij de eerste dag de groep kwijt was.

Rianne

Avontuurlijke manier van vakantie houden, zeker bij het kamperen.

Beschrijf je reiservaring

Mooie reis in Ijsland gemaakt, reistijden verre van ideaal zeker terugvliegtijd absurd!
Ijdland was absoluut mooie reis, kamperen is echt niet ideaal. Zeker zonder grondzeil, is tent te basis voor weertype. Tenten die kapot gaan of lekken maken plezier minder.

Er was ee jongere reis tergelijke tijd met deze reisgroep.
Groep vertoonde weinig/ geen sociasl gedrag op camping, binnenruimte.
Beschamend!
Reisleider had te weinig greep op gedrag deelnemers.

Coline

Prima organisatie

Beschrijf je reiservaring

Genoten van de schitterende natuur met leuke mensen.

Olivier de Vries

Geweldig, veel nieuwe vrienden ontmoet, ookal ging niet alles volgens plan.

Beschrijf je reiservaring

Leuke reis, veel gedaan wat ik leuk vond, echt super! Niet alles ging volgens plan, maar ik vind het erg leuk hoe het allemaal is opgelost. Ook dat je met allemaal andere mensen bent en leeftijds... Leuke reis, veel gedaan wat ik leuk vond, echt super! Niet alles ging volgens plan, maar ik vind het erg leuk hoe het allemaal is opgelost. Ook dat je met allemaal andere mensen bent en leeftijds genoten bent was erg leuk!

Esther